Kendte

Daniel Radcliffe afhængig af alkohol

Af Marie Neustrup 11. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Daniel Radcliffe fra ”Harry Potter” har indrømmet, at han blev afhængig af alkohol, da han var 18 år.

Den 22-årige "Harry Potter"-skuespiller Daniel Radcliffe fortæller, at han under optagelserne til den sjette "Harry Potter"-film, "Harry Potter og Halvblodsprinsen", begyndte at drikke mere og mere, fordi han følte, at han blev nødt til det.

- Jeg blev næsten helt afhængig af alkohol for at kunne nyde livet. Der var en periode, hvor jeg elskede tanken om at leve som en Hollywood-stjerne, men efter et par år fandt jeg ud af, at den livsstil overhovedet ikke passer til mig, siger Daniel Radcliffe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han droppede derfor alkohol i august 2010, og nu foretrækker han at nyde livet ved at bruge det meste af sin fritid med kæresten Olive Uniacke, fremfor at feste og drikke.

- Jeg nyder virkelig, at jeg kan være mig selv og have et godt forhold til min kæreste i stedet for at være fuld og dum hele tiden. Jeg ville ønske, at jeg kunne gå til fester og nøjes med et par enkelte drinks og have det sjovt, men det går bare ikke. Jeg vil faktisk hellere sidde derhjemme og læse eller snakke med én, der kan få mig til at grine. Der er ingen skam i, at man nyder et stille liv. Og det er noget, der i dén grad er gået op for mig de seneste par år, siger Daniel Radcliffe.

Læs også:
Tårevædet afsked med Harry Potter
Sidste runde med Harry Potter