Kendte

Ellie Goulding flygtede fra synkende bil

Af Marie Søndergaard 27. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor vildt. Det her kunne jo være gået helt galt!

Det var noget af en forskrækkelse, Ellie Goulding fik, da hendes bil pludselig røg gennem isen på en sø, da hun var i Norge for et par uger siden. Ellie var sammen med sit crew, da det skete, og faktisk havde de aftalt ikke at fortælle om den forfærdelige oplevelse, men de besluttede alligevel at dele historien, da de havde fået det lidt på afstand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ellie forklarer trekantsdrama

- Ellie og jeg ville egentlig ikke poste noget om det her, men vi besluttede, at det er for vild en historie til ikke at fortælle den. Det her foto er fra Norge for et par uger siden. Det øjeblik, hvor du er ude i ingenting i Norge i -25 grader, og det er helt mørkt, og dit bæltekøretøj pludselig ryger gennem isen midt på en sø, og du bliver nødt til at flygte gennem taget, skriver Ellies tour-fotograf til billedet herunder, som Ellie også selv har lagt op.

Læs også: Ellie: Jeg drak for meget

Sikke en vild oplevelse! Vi er så glade for, at alle er ok.

Herunder kan du læse om andre stjerner, der var i livsfare!

Stjernerdervartætat

- Der var en gang, da jeg var barn, hvor min surfersnor blev viklet rundt om hele min krop, mens jeg var under vandet. Jeg kunne ikke komme op. Vandet gik mig til bæltestedet, men jeg druknede næsten.
All Over
”O.C.”-stjernen var involveret i et slemt biluheld, da hun var mindre, som var tæt på at koste hende livet.
All Over
- Her den anden dag, troede jeg virkelig, at jeg var ved at dø. Jeg bad endda en bøn. Og jeg ville ikke engang ringe til en ambulance, for jeg tænkte, at hvis der kommer en ambulance, så kommer det helt sikker på TMZ. Så ville jeg hellere side der og dø.
All Over
Da Taylor og Harry datede, kom de ud for en alvorlig ulykke på en snescooter, som fik dem begge indlagt på et hospital. Taylor fortalte bagefter i et interview med Rolling Stone, at hun troede, hun skulle dø, men hun slap dog med 20 sting.
All Over
- Lægerne fortalte mig, at hendes blodtryk og natrium-niveau var lavere, end de nogensinde havde set før, undtagen hos folk der havde fået et hjerteanfald eller slagtilfælde. De sagde, det var et mirakel, at hun ikke var faldet død om på scenen, har sangerindens mor, Pebe, fortalt om en episode, der fandt sted, mens Kesha havde bulimi og anoreksi.
All Over
Har du lagt mærke til arrene i Miles Tellers ansigt? Han fik dem i en alvorlig bilulykke, som nær kostede ham livet!
All Over
- Vi gjorde det!!! Jeg døde næsten, men udover det føles det virkelig godt! Tak fordi I ikke tog jer af mine nerver, skrev Ariana Grande på Twitter efter en koncert, hvor en sceneeffekt var ved at få fatale følger. Læs om det her.
All Over
- Jeg tog en overdosis i 2007… Jeg var tæt på at dø. Jeg skræmte mig selv og fandt ud af, at jeg ikke kunne løse mit problem alene.
All Over
- Det var under et faldskærmsudspring. Jeg var i gang med faldet, og alt gik fint, men da jeg trak i snoren, skete der ingenting. Så kom jeg i tanke om, at jeg skulle udløse reservefaldskærmen. Det her lyder mærkeligt, men når du falder på den måde, kan du bare ikke få dig selv til det. Jeg hang i luften og tænkte: ”Nu er det nu. Hvis jeg trækker i reservefaldskærmen, og den ikke virker, så er det sket. Jeg er stadig i live, men jeg er allerede død”.
All Over
”Transformers”-stjernen blev påkørt af en billist og kom meget slemt til skade, og det kunne nemt være gået meget værre.
All Over

Læs mere om

MestLæste