- Folk finder nok ud af det … det har de allerede. De er ikke dumme.

Sådan siger Liam Hemsworth om forholdet til Miley Cyrus, hvor han mere eller mindre bekræfter, de er sammen igen. Og eftersom de har gået hånd i hånd, og Miley hænger ud med hans familie, har han nok ret i, at folk har regnet ud, at de igen er et par. Men hvad var det så, der gik galt, da Liam og Miley gik fra hinanden i 2013?

Læs også: Miley disser Liams frieri

Det har Liam også fortalt, da han blev interviewet til GQ Australia. Bruddet var faktisk slet ikke så dramatisk, for umiddelbart lyder det som om, at de bare ikke var klar til at være sammen resten af livet.

- Selvfølgelig var det hårdt. Men på det tidspunkt ville vi forskellige ting, og det blev bare nødt til at ske. Vi var begge superunge, og det var en god beslutning på det tidspunkt – vi havde begge brug for det, siger Liam i interviewet.

Men åbenbart kunne de altså ikke undvære hinanden, da det kom til stykket, for pludselig begyndte Miley igen at gå med sin forlovelsesring, og siden har de heller ikke lagt skjul på deres kærlighed, når de har været ude sammen. Dejligt for dem!

Herunder kan du læse nogle af Mileys vildeste citater!

De vildeste Miley Cyrus-citater