Kendte

Miley Cyrus har taget sin forlovelsesring på!

Af Stine Kærsgaard 19. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Hvad er det lige, der sker med Miley Cyrus og Liam Hemsworth?

Stop, stop, stop! Vi kan næsten ikke følge med. Det er ikke længe siden, der gik rygter om, at Miley og Liam igen er sammen, og nu ser det altså ud til, at den er god nok, for Miley er begyndt at gå med sin forlovelsesring igen.

Læs også: Miley Cyrus møder sin dobbeltgænger

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Miley fik forlovelsesringen af Liam for fire år siden, men tog den af, da de gik fra hinanden i 2013. Nu er der så bare sket det, at ringen igen har fundet vej til Mileys ringefinger, for sangerinden blev nemlig set med den på i JFK lufthavn i New York i forgårs, og det var lige efter, at hun var blevet set kysse og nusse med Liam i Australien. Hun har også lagt billeder på sin Instagram-profil, hvor man tydeligt kan se ringen.

Læs også: Miley Cyrus driver Liam Hemsworth til vanvid

Det er virkelig gået stærkt det her, og vi har lidt svært ved at blive kloge på, hvad det lige er, der sker! Men det virker som om, at de to altid har haft en stor kærlighed til hinanden, og vi synes bare, det er nice, hvis de igen finder sammen. Ingen af dem har bekræftet noget endnu, men det, at Miley viser sig i offentligheden ringen på, siger vel en del? Her er billeder af Miley med ringen på – fra 2012 og nu igen fra 2016.

Det er så vildt!

Foto: All Over

Se billeder af Miley og Liam her:

MileyCyrusogLiamHemsworth

Læs mere om

MestLæste