Kendte

Danske Amalie: Sådan var det at danse med Bieber

Af Stine Kærsgaard 15. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Søde, danske Amalie fortæller nu, hvordan det var at danse med Justin Bieber. Og så afslører hun også til Vi Unge, at hun sendte ham et par blikke …

For noget tid siden skrev vi, at danske Amalie Wichmann fra serien ”De 3 Wichmanns”, som lige nu kører på Kanal 4, dansede med Justin Bieber.

Vi Unge har mødt hende, og den oplevelse blev vi nødt til lige at spørge lidt ind til – for hvordan var det at være SÅ tæt på en af verdens største stjerner? Og flirtede de? Det ville Amalie heldigvis gerne svare på:

- Det var en af de bedste weekender, hvem skulle have troet det?! Det hele gik bare op i en højere enhed. Jeg stod oppe på scenen sammen med Bieber og havde mine to brødre med mig, sagde Amalie, som også fortalte, hvordan hun og Bieber rykkede tættere sammen.

Læs også: Justin Biebers kysse-budskab

Dog blev det ved dans, så hun fik aldrig muligheden for at kysse ham, selv om hun prøvede at flirte lidt.

- Jeg kyssede ham desværre ikke. Jeg prøvede at sende ham et par blikke, men det virkede desværre ikke, som jeg håbede på. Han bed ikke på.

Dog kunne Amalie afsløre, at popstjernen dansede godt – faktisk bedre end hendes ældre bror Joachim, som ellers kalder sig selv en ægte ”danse-mus”!

Læs også: Justin Bieber i akavet kysse-angreb 

De tre søskende var dog enige om, at oplevelsen med Bieber var megasjov!

Se Justin Bieber feste ved poolen i galleriet her: 

JustinBieberfestedevedpool

MegetMere