Kendte

Danske Amalie danser med Justin Bieber

Af Marie Søndergaard 3. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det okay at være lidt misundelig over det her? I den nye serie ”De 3 Wichmanns” er lillesøster Amalie så heldig at komme helt tæt på The Biebs.

Fulgte du med, da dokumentarserien ”De 3 Wichmanns” for første gang rullede over skærmen på Kanal 4 i går? Serien handler om de tre danske søskende Amalie, Joachim og Adam, som er flyttet til Hollywood for at sætte deres tøj- og accessory-mærke Forrest & Bob på verdenskortet. Og så er de altså ret VIP!

Læs også: Justin forklarer scene-sammenbrud

I hvert fald kommer de helt tæt på nogle af de helt store stjerner – blandt andet får Amalie danset lidt med Justin! De tre søskende blev nemlig inviteret til en event, hvor det pludselig viste sig, at de havde et bord lige ved siden af Justin Bieber, og så var det da umuligt at sidde stille!

Se klippet af Amalie og Justin Bieber herunder:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”De 3 Wichmanns” bliver sendt hver onsdag, og du kan se afsnittet med Justin på onsdag klokken 21.25.

Tjek galleriet for grunde til vi elsker Justin!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.  

Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.

Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.

For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.

Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.

Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!

Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!

Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!

Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Da Justin holdt en koncert i Guatemala, tog han en tur ind i junglen, hvor han hjalp med at bygge en skole!

Læs mere om

MegetMere