Kendte

Justin Bieber forklarer scene-sammenbrud

Af Susie Pedersen 3. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Til MTV VMA 2015 brød Justin Bieber sammen på scenen, og nu fortæller han, hvorfor han ikke kunne holde tårerne tilbage.

Mange har nok undret sig over, hvorfor Justin Bieber brød sammen på VMA-scenen efter sin optræden i weekenden. Det forklarede han, da han besøgte ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, hvor han også understregede, at han altså ikke var ked af det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Video | Justin Bieber bryder sammen på scenen

- Det var så overvældende for mig. Alt, også min optræden. Jeg lavede nogle fejl under showet, og det var jeg selv lidt skuffet over. Så jeg havde ærlig talt ikke regnet med, at publikum ville støtte mig, som de gjorde, fortalte Justin og huskede tilbage på en knap så god oplevelse:

- Sidste gang jeg var til et awardshow buede alle. Så jeg tror, det hårde arbejde med det her album og kampen for at blive den mand, jeg er nu, gjorde det lidt svært at stå i sådan en situation igen, hvor man virkelig kan blive dømt. Og jeg følte mig dømt. Jeg ville så gerne vinde dem tilbage og gøre det, jeg elsker så inderligt, så jeg satsede alt. Det var nok det, der var så specielt ved det øjeblik, hvor jeg bliver følelsesladet til sidst. Det var autentisk, og det var ægte.

Læs også: Justin Bieber i kysse-battle

Vi synes virkelig, at Justin fortjente det stående bifald. Han har - som han også selv siger – arbejdet SÅ hårdt for at smide det dårlige image fra sig igen. Kæmpe tillykke med den seje VMA-performance herfra!

I galleriet herunder kan du se billeder af Justin Bieber i bar overkrop på stranden.

JustinBieberstranden

Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over

MestLæste