Selv om Liam ikke selv med ord har været ude at sige, at rygterne om at ham og den engelske X Factor-dommer Cheryl Fernandez-Versini har noget kørende, eller måske endda er blevet kærester, passer, så ser det nu ud til, at han bekræfter det lidt alligevel.

Læs også: Liam Payne holder tude-tale 

Liam har nemlig skiftet sit profil-billede på Instagram, og gæt engang til hvilket? Et billede af ham og Cheryl, hvor de ser ret så kæreste-agtige ud! Udover offentliggøre billedet, så har Liam også skrevet ”Happy” i sin introduktionstekst, som er lige ved siden af billedet og mange fans mener, at det også er en måde at bekræfte forholdet på.

Liams ændringer på Instagram kommer kort tid efter, at flere fans har set ham og Cheryl sammen i et indkøbscenter – et billede som nu også florerer mange steder på Twitter.

Læs også: Liam Payne: Vi har brug for en pause 

Selv om nogle fans har givet udtryk for, at de har lidt svært ved forholdet, så må det vigtigste da være, at de begge er glade. Og noget kunne i hvert fald godt tyde på, at Liam er det, hvis man altså kigger på sangerens nyligt opdaterede Instgaram-profil.

Hvad tænker du om, at Liam er sammen med Cheryl? Vil de være et godt par?

Foto: Instagram

Foto: All Over

Her i galleriet kan du se nogle af de mest chokerende breakups i 2015:

De mest chokerende breakups i 2015