Kendte

Liam Payne: Vi har brug for en pause

Af Susie Pedersen 6. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De sidste fem år har været travle for One Direction. Se her, hvad Liam Payne fortæller.

Tidligere på måneden hintede Simon Cowell, at drengene fra One Direction muligvis ville tage en lille pause fra hinanden efter deres femte album. Det har nemlig været nogle intense år for One Direction, og de har nærmest ikke haft tid til at være hjemme.

Læs også: 1D-kopier får dødstrusler

Det udsagn kan man godt sige, at Liam bekræftede, da han forleden sagde, at alle mennesker har brug for pause en gang i mellem – også One Direction.

- Du ved … Jeg tror, at alle trænger til en pause nu her. En mulighed for at sidde ned, stoppe op og suge alt det gode, vi har oplevet, til sig. Vi forsvinder dog ikke helt, så de rygter ved jeg ikke, hvor kommer fra, siger Liam i et interview og fortsætter: 

- Der er mange ting, jeg gerne vil. Jeg har skrevet meget musik, mens vi har været på farten – ikke til mig selv, men til andre. Jeg har lavet mange ting for at komme til at producere lidt ved siden af, som er ret sejt.

Læs også: One Direction: Vi Savner Zayn

- Alle spørger, om jeg vil væk på en lang ferie, men vi har været alle vegne, så jeg vil faktisk bare gerne være hjemme! Ærlig talt så savner jeg Wolverhampton. Jeg tror faktisk, jeg vil forbi min gamle skole og tale lidt med børnene der, forklarer han.

Vi forstår virkelig godt, at 1D-drengene også har brug for lidt pause og alenetid efter deres næste album. Heldigvis er det bare en pause! Phew!

I galleriet herunder kan du se flere billeder af One Direction.

OneDirectionalbumudenZayn

MegetMere