Kendte

1D-kopier får dødstrusler

Af Susie Pedersen 6. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se, hvorfor directioners verden over er vrede på coverbandet One And Only Direction.

Fem ukendte drenge har skabt karriere på at lyde som One Direction - og ifølge dem selv ligne One Direction. På deres hjemmeside fremgår det, at kopibandet er ment som en hyldest til One Direction, og de har også masser af billeder og videoer liggende, hvor de imiterer 1D.

Tag testen: Hvem passer du sammen med fra One Direction?

Men mange directioners synes, det er forkert, at drengene kopierer deres idoler. Faktisk er det nu gået så vidt, at One And Only Direction har fået dødstrusler. Det skete, efter at de har rekreeret det rigtige One Direction-cover til albummet "Four".
Da kopibilledet ramte Twitter, startede en trend lynhurtigt, og på 24 timer blev #STOPyourenot1D tweetet over en million gange. De fleste tweets er helt uskyldige, men der er desværre også nogle virkelig grove.

Ifølge One And Only Directions manager har drengene fået dødstrusler, og de har været nødsaget til at involvere politiet for at sikre kopibandets sikkerhed.

Læs også: Facts om One Direction

Selv om meningerne er delte, og nogle synes, at bandet gør et dårligt stykke arbejde, når de efterligner One Direction, skal man huske, at drengene har lavet kopibandet som en hyldest til One Direction. Det er aldrig okay at sende grove trusler, og vi synes, det er superærgerligt, at det er gået så vidt.

Hvad er jeres holdning til One And Only Direction?

OneDirectionibaroverkrop

MegetMere