Kendte

Avis undskylder for lugte-historie om Harry Styles

Af Marie Søndergaard 30. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er altså også ret useriøst at skrive sådan noget!

I februar dukkede der en ret mærkelig historie op om, at Harry Styles lugter rigtigt dårligt. Det var avisen Daily Star, der skrev, at i et kommende afsnit af ”Keeping up with the Kardashians” ville Kendall Jenner fortælle, at hun havde bedt Harry om at bruge deodorant og at gå mere i bad, fordi han simpelthen lugtede virkelig grimt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry skal være med i en film

Den var der dog ikke mange, der hoppede på, så avisen blev nærmest angrebet fra alle sider og anklaget for, at historien var direkte falsk. Det har de så også måttet indrømme nu, og den britiske avis har skrevet en offentlig undskyldning (nok mere en rettelse, da der faktisk ikke siges ”undskyld”) til Harry Styles og Kendall Jenner.

- I en artikel fra den 21. februar skrev vi, at Kendall Jenner havde beskyldt Harry Styles for at have en lugt, der tager pusten fra en og slet ikke minder om kropslugt, og hun havde bedt ham om at gå mere i bad, står der blandt andet i rettelsen.

- Vi har fået at vide, at det ikke er rigtigt, og det glæder os at få det hele på det rene.

Læs også: Harry går kold over Taylor Swift

Harry og Kendall har datet i en kort periode over flere omgange, men det er efterhånden længe siden, man har set dem sammen. Hvad synes I om avisens ”undskyldning”?

Herunder kan du se billeder af Harry og Kendall på ferie sammen!

HarryStylesogKendallJennerferie

Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over

MestLæste