Kendte

Ariana Grande taler ud om Niall Horan

Af Susie Pedersen 8. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sidste uge rygtedes det, at Ariana Grande og Niall Horan var begyndt at date. Se her, hvad Ariana fortæller om sine aftener med Niall.

Til radiokanalen Capital FMs ”Summertime Ball” blev Ariana Grande spurgt ind til Niall Horan, som hun er blevet set med et par aftener den sidste uges tid. Ariana fortalte, at hun har haft en rigtig dejlig tur til England, og at festen hjemme ved Niall var rigtig sjov. Men derefter fastslog hun også, at det bliver blæst op, så snart hun hænger ud med en fyr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ariana Grande og Big Sean har slået op

- Jeg er ærlig talt lidt træt af at snakke om dates og mit kærlighedsliv. Jeg hygger mig bare lige nu. Folk spørger aldrig mændene. Jeg tænker altid: ”Er det virkelig det eneste, vi skal snakke om? Er det eneste, der gør en kvinde relevant, hendes forhold til mænd?” Nej, sagde Ariana og fortsatte:

- Vi (kvinder, red.) har det fint, når vi er alene, og vi kan sagtens snakke om vores musik, vores karrierer og vores verdensturnéer. Hvorfor snakker vi egentlig ikke om det i stedet for, hvem vi flirter med for tiden?

Læs også: Niall Horan skriver sang til Liam Paynes kæreste

Vi kan godt forstå, at Ariana bliver lidt træt af at snakke om sine flirts! Og vi håber egentlig bare, at hende og Niall hygger sig, når de er sammen, for de ville altså være et sødt par! Og hun afviste jo heller ikke helt, at der måske er noget mellem dem, vel?

I galleriet herunder kan se billeder af Ariana Grandes udvikling indtil nu.

SeArianaGrandesvildeforvandling

MestLæste