Kendte

Niall Horan skriver sang til Liam Paynes kæreste

Af Luise Gregersen 11. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da Niall Horan skulle skrive en kærlighedssang til One Directions kommende album ”Four”, blev han inspireret af Liam Paynes kæreste, Sophia Smith. Se her, hvad Liam siger til det!

Liam Paynes kæreste, Sophia Smith, må være den heldigste pige i hele verden! Ikke alene er hun kærester med en af de hotteste fyre i verden, nu har hun også sin helt egen sang på One Directions kommende album "Four". Men modsat af, hvad man måske skulle tro, så er det altså ikke hendes kæreste, der har skrevet sangen "Illusion". Det har Niall Horan nemlig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvem af 1D's kærester er du?

- Der er en sang om Sophia, og jeg har ikke skrevet den, hvilket er lidt underligt, fortalte Liam i et interview.

Heldigvis er sangen ikke "Steal My Girl"! Og selv om det er Niall, der har skrevet sangen, så handler den om Liams følelser, fortæller han:

- Jeg skrev melodien til den. Den hedder "Illusion". Jeg og Julian, som vi skriver sange med, talte sammen, og så gik vi udenfor, hvor jeg fortalte ham om alt det, der er sket med mig og Sophia. Efter jeg gik, ringede Niall til mig og sagde "Hej, vi har skrevet hele sangen om Sophia". Og jeg var sådan lidt "Okay, det er mærkeligt."

Læs også: Sophia Smith afslører Liam Paynes søde vaner

OPDATERET KL. 15.45: Liam har skrevet på sin Twitter-profil, at det var en joke, at Niall havde skrevet sangen. Der fik du os, Liam!

1Dogdereskærester