Kendte

Ariana Grande bandt barnepige

Af Susie Pedersen 19. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Holy moly! Ariana Grande har flere gange fortalt, at hun var ret uhyggelig som lille, og nu har hun fortalt om endnu en episode fra barndommen.

Vi blev alle lidt bekymrede, da Ariana Grande engang fortalte, at hendes mor var bange for, at hun ville ende som seriemorder på grund af sin forkærlighed for gyserfilm. Siden har Ariana fortalt flere episoder fra sin barndom og bekræftet, at hun dengang var lidt dyster.

Læs også: Mor troede, Ariana Grande ville blive seriemorder

- Jeg var et meget mærkeligt barn. Jeg bar masker fra gyserfilm derhjemme selv på hverdage. Og så gik jeg rundt med en hockey-stav. Jeg var helt besat af gyserfilm, og jeg kunne se dem igen og igen. Da jeg var to år, var min yndlingsfilm "Dødens gab", og der var "Dødens gab"-tema til min tre års fødselsdag.

Læs også: Ariana Grande har set dæmoner

- Jeg lavede engang en prank på en af mine babysittere, hvor jeg bandt hende og gav hende bind for øjnene, fortæller Ariana.

Yikes! Godt, vi ikke passede Ariana som lille! Det lyder som om, at hun kunne skræmme selv de bedste barnepiger. Vi kan altså bedre lide hende, som hun er i dag!


SeArianaGrandesvildeforvandling

MegetMere