Kendte

Alert! Her er dit nye crush

Af Stine Kærsgaard 10. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En ret cute celeb-lillebror kunne godt gå hen og blive dit nye crush – vi kan se det for os.

Taylor Swift har lige afsløret, at hende lillebror, Austin Swift, har fået sin første filmrolle. Hun postede et billede af ham på sin Instagram med teksten:

Læs også: What?! De her stjerner er i familie med Taylor Swift

- Min bror @austinkingsleyswift har lige indspillet sin første film, og jeg er helt stolt og sådan.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Austin, som lige er blevet færdig i skolen, har spillet en del teater, men det ser nu ud til, at han har taget skuespillet til helt nye højder. Taylor afslørede ikke, hvilken film det er, Austin skal være med i. Men en hurtig søgning peger på, at det er den kommende spillefilm ”I.T”, som også har Pierce Brosnan på rollelisten. Spændende.

Læs også: Ødelægger dit celeb-crush dit kærlighedsliv?

Vi glæder os til at se Austin som skuespiller! Kunne han blive jeres nye celeb-cruch?

Foto: Instagram

De her stjerner crusher på Taylor Swift:

StjernerdercrusherTaylorSwift

- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.
Instagram
- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.
Foto: Instagram
- Er det virkeligt????? Det er for sindssygt. Ja, det er Taylor Swift, der giver mig det her surfbræt. WTF sker der for mit liv, skrev Ansel på Instagram, efter hans celebcrush Taylor havde overrakt ham en pris til Teen Choice Awards.
All Over
Da det her billede blev taget, havde Austin et kæmpe crush på Taylor, har han afsløret. Derfor var han også helt elektrisk for at tage billedet med hende, da han tilfældigvis mødte hende på en café. Senere fik han lov til at opvarme på hendes tour.
All Over
- Du er en sand prinsesse fra et eventyr. En moderne prinsesse. Jeg er så ked af, at det har taget så lang tid for mig at svare dig, men jeg tænkte, at valentinesdag ville være det perfekte tidspunkt at skrive den her note og simpelthen bare sige… ”Jeg var også så fortryllet over at møde dig”, skrev Owl Citys forsanger i et svar til Taylor Swift.
All Over
- Alle har et crush på Taylor Swift. Hun er typen, der knuser hjerter. Jeg ville elske at lave musik med hende.
All Over
”Orange Is the New Black”-stjernen har afsløret, at hun crusher på Taylor Swift, mens hendes forlovede crusher på Kristen Stewart.
All Over
- Alle spurgte mig om det samme hele tiden: ”Dater du Taylor Swift?” Desværre var jeg nødt til at fortælle dem, at jeg er single, men at jeg crusher på hende. Ja, det er sandt – jeg har crushet på Taylor i et stykke tid! Det er jo åbenlyst, hvor smuk hun er, skrev Lucas Till på Myspace, efter han havde mødt hende på settet til ”Hannah Montana: The Movie”.
All Over
- Jeg har tænkt mig at bage nogle småkager til hende, for det ved jeg, at hun kan lide, sagde The Vamps-stjernen inden sit møde med Taylor Swift. Men det gik lidt galt, da han mødte sit crush.- Jeg kom til at snuble. Jeg havde svært ved at tale. Det var så pinligt, for de andre drenge var bare helt på, og det var jeg slet ikke.
All Over

Læs mere om

MestLæste