Kendte

Stjernernes søde frierier

Af Oliver Kokholm Ungermann 19. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, vi dør! Læs her om stjernerens vildt romantiske frierier. Det bliver bare ikke sødere!

Drømmene om den perfekte forlovelse, hvor han falder på knæ i romantiske rammer og overrasker dig, begynder tidligt for de fleste.

Læs også: Stjerner i Guiness Rekordbog 2015

Derfor er det også bare så fantastisk, når det endelig sker - og det har mange af de seje stjerner oplevet. Vi har samlet deres romantiske fortællinger om frierierne i galleriet.

Stjernernessødefrierier

Justin spurgte Jessica i bjergene i Wyoming, mens de var på skiferie, fordi han vidste, hvor højt hun elsker snowboarding og bjerge.
- Vi var på vej til en begivenhed på et indisk kasino i en limousine, da David pludselig ville stoppe, og jeg vidste ikke hvorfor. Det var på hjørnet af den gade, vi mødtes på for første gang. Og så gik han ned på knæ og friede, og jeg var så ude af den, at jeg sagde ja, selv om jeg ikke vidste, hvad det egentlig betød. Men så fik jeg ringen, og jeg elskede den, og et år senere på Valentines Dag friede jeg til ham, har ”How I Met Your Mother”-skuespilleren sagt til Out Magazine.
Kanye friede til Kim på hendes fødselsdag. Han havde lejet et helt baseball stadion til festen, og mens de var i gang, kom teksten: ”Vil du gifte dig med mig” på storskærmen, og Kanye faldt på knæ.
Chad friede til Sophia under optagelserne til en film i Australien. Han overdækkede en tennisbane med roser og 500 stearinlys, der dannede en helt speciel besked til Sophia.
- Vi så en film i vores baghave. Både hendes og min mor var der, og mine to bedste venner var der. Og yeah, hun sagde ja, fortalte Zayn sidste år i oktober sine fans i Sydney.
- Jeg kom ind i studiet, hvor han sad og klistrede billeder ind i en billedbog, jeg fornyligt havde lavet. Jeg gik derover og tænkte: ”Hvad laver han?”, men så kiggede jeg i bogen og så, at han havde taget et billede af sig selv, hvor han holder en æske med en ring og sat en sticker oppe over med teksten: ”Vil du gifte dig med mig?”. Det var så romantisk, har Avirl Lavigne fortalt om Nickelback-forsangerens romantiske frieri.
- Bedste aften i mit liv. Vi er på toppen af verdenen, skrev Ashley Tishdale på twitter, efter Christopher havde friet på toppen af Empire State Building i New York.
”True Blood”-skuespillerne blev forlovet på Hawaii, hvor Stephen friede på en strand under en familieferie i 2009. Han var blevet inspireret til at fri på Hawaii af sangen ”White Sandy Beach of Hawaii”, der blev spillet i første sæson af ”True Blood”. Nurh, hvor er det sødt!
- Jeg vidste slet ikke, han ville gøre det. Jeg troede, han ville vente, til han var færdig med sin skole, og han spurgte ikke engang mine venner om ringen – hvilket var et risky træk! Men som han sagde: ”Jeg kender dig, og jeg ved, hvad du vil have”.
Evan spurgte Ashlee på Hawaii, og kort tid efter skrev Ashlee på twitter. - Min baby og jeg er FORLOVET!!! Hallelujah Hawaii !!!!!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste