Kendte

Stjerner i Guinness Rekordbog 2015

Af Oliver Kokholm Ungermann 5. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den nye Guinness Rekordbog er kommet, og mange af de sejeste stjerner er i! Se stjernerne og deres vilde rekorder her.

Der er både sjove, seje og underlige rekorder i Guinness Rekordbog, og alle sammen er med til at gøre det til en rigtig underholdene bog. Men heldigvis er det ikke kun "almindelige" mennesker, eller folk, der bare rigtig gerne vil slå en rekord, du kan læse om i bogen. Der er nemlig også rigtig mange stjerner, der har gjort sig bemærket og er kommet med.

Læs også: Stjerner klædt ud som andre stjerner

Vi har samlet nogle af de hotteste stjerner og deres rekorder i galleriet herunder.

StjerneriGuinnessRekordbog2015

Den smukke ”Harry Potter”-skuespillerinde, Emma Watson, har rekorden for den største gennemsnits-indtjening for en hovedrolle med 4,165 milliarder kroner i gennemsnit. Nummer to er Daniel Radcliffe.
Justin har rekorden for at være den første soloartist, der har haft tre albummer på førstepladsen i både USA og England, inden han fyldte 18 år.
Rollen som Katniss Everdeen har bragt J-Law i Guinness Rekordbog, da ”The Hunger Games” er den film med en kvindelig heltinde, der har tjent flest penge i biografen.
Demi har rekorden for at være den yngste dommer i ”X Factor” nogensinde. Hun var 20 år.
Talkshow-værten har rekorden for flest re-tweets på twitter. Det fik hun, da hun postede et selfie med flere af de største skuespillere i verden, da hun var vært for dette års Oscar-show.
Der er ingen andre popstjerner, der kan slå Miley Cyrus, når det kommer til at have flest søgninger på sit navn på internettet.
828.773 albummer solgt i de første tre dage på iTunes. Det er det hurtigste salg nogensinde på musiktjenesten, og den rekord kan Beyoncé prale af at have med sit seneste album.
De søde 1D-drenge er i Guinness Rekordbog, fordi de er de første nogensinde, der med deres tre første albums er gået direkte ind på førstepladsen på hitlisterne. Sejt!
Ti livekoncerter i ti forskellige byer på kun 24 timer! Det er, hvad Hunter Hayes kan prale med at have gjort, og det var nok til at få rekorden for flest livekoncerter på et døgn.
”Roar”-sangerinden har rekorden for flest følgere på twitter. I skrivende stund har hun 56,5 millioner! Justin Bieber er nummer to.
Den amerikanske rapper, Eminem, er blandt andet kendt for at kunne rappe meget hurtigt, og han har da også rekorden for flest ord i en hitsingle. 4,28 ord i sekundet eller 1560 ord på 6 minutter i ”Rap God” kan han prale af – wow!
25. november 2013 havde Rihanna 80.446.944 likes på facebook, og det var flest af alle musikere i verden.
Popsangeren Pharell Williams har rekorden for verdens første 24-timers musikvideo. Den udgav han i 2013 med nummeret ”Happy”, der kører i sløjfe 360 gange, mens der danses til. Clap along!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste