Kendte

Stjernernes sjove pranks

Af Luise Gregersen 9. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hihi, det er megasjovt, når stjernerne driller hinanden. Se stjernernes allersjoveste pranks her!

Pranks er altid vildt sjove, men de er altså endnu mere grineren, når det er vores yndlingsstjerner, de går ud over!

Læs også: Det laver stjernerne, når de keder sig

Vi har samlet syv vildt sjove stjerne-pranks lige her! Hvilken er din favorit?

One Direction
Zayn Malik, Louis Tomlinson og Nickelodeon pranker de andre drenge fra One Direction og får dem til at tro, at de skal hjælpe en højgravid kvinde med at føde. Resultatet er så grineren!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.


Ashley Benson
På settet af "Pretty Little Liars" er Ashley Benson kendt som lidt af en ballademager! Hun laver vildt tit pranks på alle de andre, der arbejder på serien. Her lader hun som om, at hun puster tyggegummi i håret på blandt andre Shay Mitchell.

One Direction
One Direction er åbenbart populære prank-ofre! De er nemlig også blevet pranket af tv-værterne Ant og Dec. Se her, hvad der skete.

Miley Cyrus og Justin Bieber
Hvem pranker hvem? Miley Cyrus tror, at hun pranker Justin Bieber, men i virkeligheden er det Miley, der bliver pranket! Se videoen her.

Taylor Swift og Ellen Degeneres
Ellen Degeneres gemmer sig i Taylor Swifts garderobe og forskrækker hende. Taylors reaktion er SÅ sjov!

Justin Bieber og Taylor Swift
Der var engang, hvor Justin Bieber og Taylor Swift var ret gode venner. Faktisk så gode venner, at Justin engang har lavet den vildeste prank på Taylor! Måske er det grunden til, at luften er blevet lidt kold imellem dem?

Herunder kan du læse, hvorfor er det sundt at grine!

Derforerdetsundtatgrine

Når vi griner, danner vi langt flere af de hvide blodlegemer, som er med til at styrke vores immunforsvare og forhindre mange slags sygdomme.
Foto: Shutterstock
Når vi griner, udskiller vi endorfiner. Stoffet endorfin virker beroligende på os og gør, at vi ikke føler så meget smerte, hvis vi har ondt. Man kan derfor sige, at latter er kroppens egen smertelindring.
Foto: Shutterstock
Smil og grin smitter virkelig! Du har sikkert prøvet at passere en person på gaden, der har smilet til dig, hvorefter du automatisk smiler tilbage. Måske har du set en gruppe mennesker, der griner, og mærket, hvordan du selv har trukket på smilebåndet.
Foto: Shutterstock
Man siger, at et minuts latter er nok til at skabe 45 minutters velvære ... Wow! Velværen bliver skabt, fordi frontallappen i hjernen, som holder styr på vores tanker og følelser, bliver påvirket, og det giver dig mere overskud og enerigi!
Foto: Shutterstock
Faktisk stimulerer grin og latter dine tårekirtler, hvilket kan give dig mere levende øjne. Når vi griner, udvider vi samtidig blodcirkulationen i hudens blodkar, hvilket medfører, at muskulaturen i ansigtet strammes op og bliver smukkere … Sejt!
Foto: Shutterstock
Når du griner, mindskes niveauet af stresshormoner, da latter på lang sigt sænker blodtrykket, så dine muskler slapper af.
Foto: Shutterstock
Efter et ordentligt grineanfald har din krop og hjerne dannet en masse dopamin og serotomin, som både har en beroligende effekt – men også giver dig en stor lykkefølelse!
Foto: Shutterstock