Kendte

Det laver stjernerne, når de keder sig

Af Luise Gregersen 5. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv superstjernerne ved ikke altid, hvad de skal lave. Se her, hvad stjernerne finder på, når de keder sig!

Øv, det er så kedeligt, når man ikke ved, hvad man skal lave! Selv superstjerner keder sig engang imellem, men de finder alligevel altid på noget sjovt at lave!

Læs også: Jeg keder mig, hvad skal jeg lave

Få inspiration fra stjernerne til, hvad du selv kan lave, når du keder dig.

Detlaverstjernerne,nårdekedersig

Er din kæreste en sovetryne? Så har du sikkert prøvet at kede dig, mens han ligger og snorker! Når det sker for Perrie Edwards, så redder hun situationen ved at give Zayn Malik en smuk manicure!
Føler du, at du har set alle de gode film på Netflix? Gør som Ariana Grande, og kast dig ud i gamle klassikere som ”Ingen er fuldkommen” og ”Breakfast at Tiffanys”.
Når du keder dig, kan noget så enkelt som dit yndlingsmagasin og en kop te være din redning! Det er det i hvert fald for Ashley Benson.
Gør Bella Thorne kunsten efter, og øv dig i at lave de perfekte katteøjne!
Går du rundt med en lille designer i maven? Det gør Cara Delevingne, og derfor kaster hun sig over symaskinen, når hun keder sig!
Hvis du keder dig, så gør som Demi Lovato, og tag et sjovt selfie. Det vil med garanti få dig til at smile!
Okay, du skal kede dig ret meget, for at Kendall Jenners kedsomhedstrick frister. Hun bygger nemlig korthus, når hun keder sig!
Det er så hyggeligt at slappe af med en god bog. Det synes Lauren Conrad også, så bogreolen er hendes redning, når hun keder sig.
Lena Dunham elsker at hyggeputte med sin søde hund. Det er så hyggeligt at putte med en blød, sød ven, så hvis du har et kæledyr, har du også en perfekt sovepartner!
Gør som Lucy Hale, og kast dig ud i flot nail art når du keder dig – på fødderne!
Gør som Alexa Chung, og øv dig i at tage det helt perfekte selfie. Det kræver måske 50 forsøg, men det er det hele værd, når du finder den helt perfekte pose!
Drop kedsomhed, og red din hud på samme tid! Plej dit ansigt med en lækker maske som Miranda Kerr.
Meditation er godt for både krop og sind. Næste gang du keder dig, så øv dig i at tømme dit hoved for tanker og slappe helt af. Det virker for Selena Gomez.
Er du sammen med en veninde, og ved du ikke, hvad I skal lave? Gør som Taylor Swift og Kelly Osbourne, og bag en lækker kage! Bonussen er, at I bagefter kan spise kagen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om