Kendte

Stjernernes sjove backstage-ritualer

Af Luise Gregersen 16. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad laver stjernerne egentlig, lige inden de går på scenen? Få svaret her!

Hvis du spiller sport på konkurrenceplan, eller hvis du har prøvet at være til eksamen eller terminsprøver, så har du måske også nogle helt særlige ritualer, du bare SKAL udføre, inden du skal præstere noget vigtigt.

Læs også: Stjernernes skjulte talenter

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Måske kan du slet ikke komme i den rigtige stemning til svømmestævnet, hvis du ikke har hørt "That's What Makes You Beautiful" på repeat i en time, eller måske kan du slet ikke forestille dig at sidde til en fire timer lang skriftlig eksamen, uden du har spist en kæmpe skål cornflakes til morgenmad.

Læs også: Stjerner der hader at være lækre

Du er ikke den eneste, der har sjove ritualer. Stjernerne har nemlig også nogle ret vilde vaner, de føler, de skal udføre backstage inden deres koncerter.

Se stjernernes sjove backstage-ritualer i galleriet.

Stjernernessjovebackstage-ritualer

Drengene fra One Direction laver en klynge, inden de går på scenen. Når de bryder klyngen, råber de i kor, men det er forskelligt fra kontinent til kontinent, hvad de råber. I Sydamerika råber de for eksempel ”The lion sleeps tonight”. Gad vide, hvad de råber, når de er i Danmark?
Beyoncés ritual lyder vildt nice! Hun sidder nemlig i en massagestol, mens hun får sat hår og lagt makeup.
Drengene fra The Vamps gnubber deres hager mod hinanden, inden de går på scenen. Ja, du læste rigtigt.
Før hvert show på sin ”Bangerz”-turné, fik Miley Cyrus sin lillesøster, Noah, til at tjekke, at hendes private dele ikke kunne ses i de små outfits, hun havde på under koncerterne.
Selena Gomez er vild med at spise syltede agurker og ostepops, før hun går på scenen. Og så drikker hun olivenolie for at smøre sit stemmebånd. Det lyder ikke helt rart, men det lader til at virke!
Austin Mahone strækker også ud, inden han går på scenen. Bagefter slukker han alt lyset og tænder en masse stearinlys. Det lyder hyggeligt, Austin! Må vi være med?
Drengene fra 5 Seconds of Summer børster altid tænder og strækker ud, inden de går på scenen. Ashton Irwin drikker desuden en Sprite og spiser en banan, inden han griber trommestikkerne.
Lorde har et helt særligt tæppe, som hun tager en lur med, inden hun går på scenen til koncerter.
Ariana Grande har faktisk et ritual til efter sine koncerter! Efter at have danset rundt på scenen i høje hæle, bliver hun nemlig båret ud til sit omklædningsrum. Ret luksus, Ariana!
Kesha og hendes dansere smider alt tøjet og ruller sig i glitter, inden de går på scenen.

MestLæste