Kendte

Stjerner der hader at være lækre

Af Luise Gregersen 15. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What!? Vi havde seriøst ikke regnet med, at de her fyre faktisk slet ikke ser sig selv som lækre.

Det kan godt være, at vi sukker over deres perfekte hår, smukke øjne, bløde læber, frække smilehuller og… Undskyld, hvor var vi? Nå ja!

Læs også: Stjerner der hader at se sig selv på film

Men det er faktisk ikke alle stjerner, der er lige vilde med at blive set, som de lækre hjerteknusere, vi ved, de er!

Se den overraskende liste her.

Stjernerderhaderatværelækre

- Jeg ser ikke mig selv som lækker. Åh, Liam, du er ALT for beskeden.
Da Sam fik rollen som scoretrolden Finnick Odair i ”The Hunger Games: Catching Fire” blev han ret overrasket. - Jeg tænkte, hvorfor er det mig, de vil have til at spille Finnick? Jeg vidste godt, at jeg kunne, men jeg har svært ved at sælge mig selv sådan. For jeg forstår ikke, hvorfor nogen synes, jeg er lækker.
Zac har været kendt for sit talent og sit smukke ydre, siden han var helt ung, men han er faktisk ikke særligt begejstret for at blive kaldt en hjerteknuser. - Jeg kan ikke forklare, hvad det betyder at være en hjerteknuser. Jeg synes ikke, jeg er en hjerteknuser. Jeg hader det. Det forfølger dig, men du fortjener det ikke.
Justin er, ligesom Harry, et af vores største celebcrushes, men det er han ikke nødvendigvis helt tilfreds med. - Jeg gider ikke bare være endnu en teenage-hjerteknuser.
Harry er helt sikkert i top tre over de fyre, vi falder i svime over, men han synes slet ikke selv, han er lækker. - Jeg tror aldrig, jeg vænner mig til al den opmærksomhed, jeg får. Jeg er på ingen måde et sexsymbol!
Robert forstår ikke, hvorfor hans fans synes, han er lækker. Jeg har aldrig forstået, hvorfor pigerne skriger. Det er jo bare mit job!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste