Kendte

Stjernernes bromances

Af Luise Gregersen 22. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke kun pigerne i Hollywood, der har BFF’er. Fyrene er også med! Se stjernernes sjove og seje bromances her.

Bromance er en sammentrækning af ordene 'brother' og 'romance' og betyder kort fortalt to fyre, der er hinandens allerbedste venner. Lidt som en drengeversion af Taylor Swift og Selena Gomez' venskab. Faktisk er der vildt mange Hollywood-fyre, der har en bromance med hinanden!

Læs også: Stjernernes ukendte BFF'er

Se med i galleriet, hvor vi har samlet vores yndlingsfyres bromances.

Stjernernesbromances

Under indspilningerne til ”En flænge i himlen” faldt Nat og Ansel pladask for hinanden – altså som venner. De lavede endda den her vildt sjove parodi på filmens plakat. #Nansel forever!
Chace og Ed blev så gode venner under indspilningerne til ”Gossip Girl”, at de, ligesom Nate og Chuck, faktisk flyttede sammen på Manhattan!
Josh og Sam har været uadskillelige, siden de mødte hinanden under indspilningerne til “The Hunger Games: Catching Fire”. - De er forelskede, de har virkelig en bromance. Det er irriterende, men også sødt, har Jennifer Lawrence sagt om drengenes venskab.
De to sjove fyre fra “21 Jump Street” har den vildeste bromance! Channing har endda sagt, at hvis han ikke var sammen med sin kone, og Jonah havde været en kvinde, så ville han invitere ham på en date!
Ed Sheeran og Harry Styles har seriøst den sødeste bromance ever! De har endda en bro-tatovering. Ed Sheeran har en tatovering af pingvinen Pingu, og Harry Styles har ordet ”Pingu” tatoveret under armen. Cute!
To af de hotteste fyre fra “Pretty Little Liars” er så gode venner, at det næsten er umuligt for dem at optage scener sammen, fordi de ikke kan stoppe med at grine.
Dylan og Tyler er ikke kun BFF’er i ”Teen Wolf” – de er det også i virkeligheden!
I serien ”The Vampire Diaries” spiller Ian og Paul brødre, der er forelskede i den samme pige. I virkeligheden er de næsten lige så tætte som brødre – men så vidt vi ved, konkurrerer de ikke om en pige!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste