Kendte

Stjernernes ukendte BFF’er

Af Luise Gregersen 31. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vidste du, at der er vildt mange stjerner, der er venner med helt ukendte mennesker? Læs om de søde venskaber her.

Drømmer du om at blive slyngveninder med Jennifer Lawrence eller dele dine dybeste hemmeligheder med Lucy Hale? Det er faktisk slet ikke umuligt! Der er nemlig masser af seje stjerner, der har helt normale BFF'er.

Læs også: Stjernerne fortæller om deres første kys

Vi har samlet de sødeste venskaber mellem stjerner og ukendte i galleriet.

snapchat, vi unge

StjernernesukendteBFF’er

Lucy og Annie har været veninder for evigt, og selvom Lucy har megatravlt med sit nye album og ”Pretty Little Liars”-optagelser, sørger hun alligevel for at afsætte tid til mindst en Skype-chat om ugen med sin bestie. Så sødt!
Ariana og Alexa har kendt hinanden i så mange år, at de nærmest ser hinanden som familie. Da Arianas bedstefar for kort tid siden døde, delte Alexa et billede af sig selv og bedstefar Grande sammen med et langt brev til ham og Arianas familie. Det var virkelig betænksomt af hende.
Jennifer og Laura blev bedste veninder, da de fandt ud af, at de begge var helt tossede med Chandler Bing fra tv-serien ”Venner”. Syv år senere inviterede Jennifer Laura med til Oscar-uddelingen! Faktisk var det Laura, Jennifer greb fat i, da hun snublede på den røde løber. Hvad har man venner til?
Debby og Emma mødte hinanden i syvende klasse, hvor Debbie spurgte Emma, om hun ville have en vaffel. Emma sagde selvfølgelig ja, og veninderne har været uadskillelige lige siden! Så sødt.
Kiernan og Tula er vokset op ved siden af hinanden, og de holder stadig tit sleepovers, hvor de spiser kage og laver seje DIY-projekter.
Miley og Cheyne har været bedste venner længe, selvom deres liv i lang tid var vildt forskellige. Miley var nemlig superstjerne, mens Cheyne arbejdede bag disken på Starbucks. For to år siden ansatte Miley sin bedste ven som sin assistent, så nu ser man dem sjældent uden hinanden!
Taylor og Abigail mødte hinanden, da de var 15 og skulle starte i high school. De har været bedste veninder lige siden, og selvom Taylor Swift turnerer verden rundt, og Abigail går på universitetet i Kansas, sørger de stadig for at se hinanden så meget som muligt. Abigail har faktisk været med i ret mange af Taylors musikvideoer, blandt andre ”Teardrops on my Guitar” og ”Fifteen”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste