Kendte

Stjernerne fortæller om deres første kys

Af Luise Gregersen 10. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Alle kan huske deres allerførste kys – også stjernerne! Vi har samlet de sødeste, sjoveste og mest pinlige kyssehistorier her.

Det allerførste kys kan godt være lidt pinligt - selv hvis man er en verdenskendt superstjerne!

Læs også: Se stjernernes som børn

Find ud af, hvem der havde sit første kys, mens 50 mennesker så på, hvem der har kysset med en fransk udvekslingsstuderende, og læs masser af andre sjove kyssehistorier i galleriet nedenunder!

Læs også: Stjerner der er blevet lækre

Hvordan var dit første kys?

Stjernernesførstekys

Taylor Swift var den sidste af sine venner til at kysse med en fyr. Hun var 15 år, og hun endte med at date fyren i et års tid. Nuurh!
Harry Styles var 11 år, da han fik sit første kys. Det var hjemme hos ham selv, mens han sad og så film med sit crush. Efter de havde kysset, bildte han hende ind, at han havde kysset med masser af piger før, for at virke sejere.
Miley Cyrus var kun 9 år, da hun fik sit første kys. Det var eftersigende med Tyler Posey fra tv-serien ”Teen Wolf”. De var kærester i to år. Vi tror, de var et vildt sødt par!
Justin Bieber beskriver sit første kys som ekstremt akavet. Det sneede, og han var ude at gå med sit crush. De frøs helt vildt, så de krøb tæt sammen, og så kyssede han hende. Nuurh, det lyder da vildt romantisk!
Ian Somerhalder var kun 10 år, da han fik sit første kys! Han holdt fødselsdagsfest for sine venner på en skøjtebane, hvor hans (meget høje) crush gav ham et kys.
Zac Efrons første kys var i et legehus, hvor han legede ”S, P eller K” med en hel masse piger – han var den eneste dreng! Han syntes selv, at det var vildt fedt.
Carly Rae Jepsen fik sit første kys af en jazzsanger, der hed Brenden, da hun var 17 år. De har faktisk stadig kontakt til hinanden på facebook!
Selena Gomez’ første kys var med en anden Disney-stjerne! Hun kyssede nemlig med Dylan Sprouse fra ”Zack og Codys søde hotelliv”, da hun som 14-årig var med i et afsnit af serien.
Josh Hutchersons første kys var megapinligt. Han var 11 år, og han skulle optage en kyssescene til filmen ”Little Manhattan”. Der var omkring 50 folk bag kameraet, der kiggede på – inklusiv hans forældre! Kikset.
Niall Horans første kys var med en udvekslingsstuderende fra Frankrig, der boede hos hans vens familie. Oh la la!
Zayn Malik var kun 9 år, da han fik sit første kys. Det var med en pige, der var så høj, at Zayn var nødt til at stå på en mursten for at kunne nå. Hihi!
Shailene Woodley bliver stadig flov, når hun tænker på sit første kys. Det var nemlig med en fyr, der havde kysset med masser af piger, så Shailene følte selv, at hun var vildt dårlig til det, fordi hun aldrig havde prøvet det før.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste