Musik

Stjerner der har skrevet en ekskæreste-sang

Af Oliver Kokholm Ungermann 21. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Taylor Swift er SLET IKKE den eneste, der bruger sine breakups til en sang. Se selv her!

Sange handler om følelser, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, at mange stjerner bruger dem selv og deres kærlighedsliv i teksterne.

Læs også: 7 gange Taylor Swift har sunget om Harry Styles

Især er Taylor Swift blevet både kendt og kritiseret for at bringe historier om gamle ekskærester ind på sine albums, men det er hun altså langt fra den eneste, der gør.

Se selv herunder.

Stjernerderharskrevetenekskæreste-sang

- En af sangene er om Ariana. Hun har ikke hørt den endnu. Men hvis jeg kender hende ret, vil hun trænge mig op i et hjørne, næste gang vi ses, og kræve at høre sangen, har Nathan sagt Daily Star om sit nye album.
All Over
- Følelsesmæssigt var det en virkelig svær tid. Sangen handler om at være nødt til at gå fra én, men at man ikke rigtig har lyst til helt at rive sig løs af forholdet. Den handler om, at man gerne vil væk, men man kan ikke. Den handler også om at komme videre, fortæller Miley om sangen ”Drive”, der handler om Liam Hemsworth.
All Over
Michael Cliffords ekskæreste Abigail Breslin har skrevet sangen ”You Suck” om 5SOS-stjernen.
All Over
Selena udgav sidste år sangen ”The Heart Wants What It Wants” om Justin Bieber.
All Over
- “Cold Case Love” er en sangen alle ville høre, fordi den handler om alt det, jeg ikke har sagt, og om hvordan jeg har det efter forholdet med Chris Brown. Den siger det hele.
All Over
Demi har afsløret, at ”Skyscraper” handler om en ekskæreste, som de fleste har gættet på er Joe Jonas. Det har hun dog aldrig bekræftet.
All Over
Miley Cyrus gættede hurtigt, at ”Jonas Brothers”-sangen ”Wedding Bells” handler om hende, og det bekræftede Nick også i flere interviews
All Over
Men, men! Miley har altså også skrevet en snag om Nick Jonas. ”7 Things” handler nemlig om ham, har instruktøren af musikvideoen afsløret.
All Over
- Efter de slog op, tog Justin til en Britney Spears-koncert, hvor hun snakkede om ham, og det gjorde ham pissed, har produceren Timberland forklaret om grunden til, at Justin Timberlake skrev ”Cry Me A River” om hende.
All Over
”Someone Like You” har Adele skrevet om sin eks, som dog ikke selv er en kendt person.
All Over
Sam afslørede, da han modtog flere Grammy-priser for sit album ”The Lonely Hour”, at inspirationen til hele albummet kom fra sit breakup med ekskæresten.
All Over
Der er ingen tvivl om, at ”Don’t” handler om en eks, men Ed har stadig ikke bekræftet, at den rent faktisk er om Ellie Goulding og Niall Horan, som de fleste ellers gætter på.
All Over
Ingen ekskæreste-sangliste uden Taylor Swift. Seje Taylor finder nemlig altid inspiration i sine følelser og forhold til sine tekster, så der er mange eksempler at tage af.
All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste