Musik

7 gange Taylor Swift har sunget om Harry Styles

Af Luise Gregersen 11. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se de syv gange Taylor Swift synger om Harry Styles på ”1989”.

Det er ingen hemmelighed, at Taylor Swift bliver inspireret af sine mange ekskærester, når hun skriver sange. Harry Styles er ingen undtagelse, og derfor har vi samlet syv sangtekster fra Taylors nye album "1989", hvor hun helt sikkert synger om den hotte 1D-dreng!

Læs også: Hvad synes Harry Styles egentlig om, at Taylor Swift skriver sange om ham? Find ud af det her!

Taylor, du er afsløret!

7gangeTaylorSwiftharsungetomHarryStyles

“And to the fella over there with the hella good hair” Vi er så meget enige med dig, Taylor! Han har det flotteste hår. Ever!
“You got that James Dean day dream look in your eye” Ligheden mellem filmikonet James Dean og Harry Styles er slående!
“You got that long hair, slicked back, white t-shirt” Hvis der er noget, der kendetegner Harrys afslappede stil, er det hans tilbagestrøgne hår og hvide T-shirts i massevis.
“Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm my fears with the Cheshire cat smile?” Harry har grønne øjne. Tjek! Harry er vokset op I den engelske by Cheshire. Tjek!
“Looking at it now, last December (last December)” Det var i december 2012, at parret viste sig sammen offentligt for første gang.
“They are the hunters, we are the foxes” Hvad er det, du har på, Taylor?
“Your necklace hanging from my neck. Two paper airplanes flying, flying, flying” Et af de første hints om, at Harry og Taylor datede, var, at de blev spottet med den samme halskæde. Den forestiller et papirsfly. Mon dog det er et tilfælde?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste