scarlet pleasure
Kendte

Scarlet Pleasure: Sådan finder du et sted at passe ind

Af Marie Søndergaard 13. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du allerede hørt det nye album fra drengene i Scarlet Pleasure? Vi har snakket med dem om at være ung og forvirret!

Yay! Endelig er Scarlet Pleasure klar med debutalbummet ”Youth Is Wasted On The Young”, der handler om at være ung og forvirret, men også om hvordan man lever livet fuldt ud, når man er ung. Derfor har vi selvfølgelig snakket med dem om de gode og svære ting ved at være teenager, og om hvordan man finder et sted at passe ind. Læs interviewet med Emil, Joachim og Alexander fra Scarlet Pleasure herunder:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilket nummer på det nye album bliver allermest fedt at optræde live med? Hvorfor?

Alle: - Fedt spørgsmål. Det er ”Midnight Soldier”. Der er guitar-solo, og der er en rigtig god live-energi med rigtige trommer og guitar. Det lyder som et klassisk band!

Hvad har været det sværeste ved at lave albummet?

Emil: - At det var første gang. Vi har ikke prøvet at lave et album før, og vi famlede lidt i blinde i forhold til at få kogt 50 numre ned til at blive 12 numre, der skulle hænge sammen. Vi har været ekstremt kritiske over for hvilke, der skulle vælges ud, og vi har også været nødt til at fyre et par numre.

Joachim: - Hver gang, vi laver et nyt nummer, føler vi, at vi er nødt til at skrotte de gamle.

Emil: - Det er lidt irrationelt, men sådan er det.

Hvad er tankerne bag titlen på albummet? Skal det forstås positivt eller negativt?

Alexander: - Albummet handler om at være ung og forvirret, men samtidig at have en kæmpe fest over livet. Det er positivt! Hvis man havde den energi, man har, når man er ung, når man er 40, hvor man har en masse erfaring og visdom … hvad kunne man så ikke drive det til?

Alle: - Vi har haft et fantastisk halvandet år med alle ungdommens facetter, og albummet er lyden af dette!

Hvilke tanker fyldte mest hos jer selv, da I var teenagere?

Joachim: - Det fyldte meget for mig at være signifikant - at skille mig ud. Jeg fik det ud ved at dyrke sport og blive den bedste til det. Men det var også derfor, jeg startede med at spille musik. Men måske var det også for at score piger. Ha ha.

Emil: - Jeg kan relateret til det med at ville blive god til noget. Jeg prøvede bare at navigere i det virvar, det er at være ung – det var en følelsesmæssig rutsjebane. Man var glad det ene øjeblik og ked af det det næste. Vi blev i øvrigt engang stoppet på Strøget af Vi Unge, hvor de spurgte om vores drømmepige, og jeg tror faktisk, at det med at finde drømmepigen betød meget dengang.

Alexander: - Jeg kan godt følge, hvad de andre siger, men jeg havde et andet liv, fordi jeg VAR dygtig til noget. Jeg var professionel danser og brugte al min tid på det. Jeg tænkte meget på det, jeg var god til – som var at danse. Men selvfølgelig også det sædvanlige med piger og fester.

Læs også: Stjernernes rørende interviews

Hvornår er man ”voksen”?

Alexander: - Forhåbentlig aldrig. Emil siger hver uge, at han håber, han aldrig bliver voksen.

Joachim: - Jeg synes, det er, når man tager ansvar. Vi tager jo megameget ansvar for vores musik – og det er på en måde voksent. På den anden side er vi slet ikke voksne, for vi fester og laller rundt hele tiden. Men voksen er også, at man gør det, man har lyst til - og ikke alt muligt man ikke gider.

Emil: - Det er det, jeg siger: Der er ikke som sådan noget, der er ”voksent”. Det er noget, man tillærer sig undervejs og ikke noget, man bliver. Jeg har nogle gange fornemmelsen af at lege voksen, som for eksempel når jeg skriver ”Med venlig hilsen” i en mail. Jeg syntes, at alle havde supertravlt med at lære sig de der voksenmanerer, da jeg gik i skole.

Hvad kan man gøre for at finde et sted, hvor man hører til, hvis man ikke føler, man passer ind nogen steder?

Joachim: - Hvis man dyrker det, man kan lide, og bliver god til det, så kommer man automatisk tæt på mennesker, som man kan lide, som har samme passion. Det var det, der skete for mig med musik. Jeg følte først, jeg hørte til sammen med nogen, da jeg mødte Alexander og Emil.

Emil: - Det kan ikke siges bedre.

Læs også: Kendte danskere interviewer Justin Bieber

Har I selv begået nogle fejl, som I tænker tilbage på nu og føler, det var godt, det skete, fordi man lærte noget af det? Hvilke?

Alexander: - Vejen til at lave ”færdig” musik; lave demoer, være ude og spille er en masse fejl. Vi har lært meget af at kaste os ud i det. Vores tilgang til alt i teenageåerne har været cirka således: ”Det lyder som en god ide, lad os prøve det”. Vi lavede rigtig mange fejl og var superpinlige på scenen, så da vi startede, var det på en måde EN stor fejl. Vi stod i eget wack tøj og spillede noget, ingen kunne lide.

Emil: - Man kommer ingen vegne, hvis man ikke tør noget. Helt generelt ser vi ikke ret meget tilbage, for vi graver ikke så meget i fortiden.

Hvad var det allerfedeste ved at være teenager?

Alexander: - Det første, der popper op i mit hoved, er de der privatfester, der var dengang. Der, hvor vi boede i Gentofte, var der tit fester på villavejene. Der er ikke noget federe end at komme til en privatfest og stå og snakke hele natten i et køkken.

Emil: - Den der danske sommeraftenstemning. Tiden som teenager føltes uendeligt god. Det var virkelig nogle gode år.

Joachim: - Første gang, man gør noget, er det fedeste. Det er episk at prøve ting for første gang.

Hvilket råd ville I give jeres 15-årige selv?

Joachim: - Nyd det hele lidt mere og stol på, at det kommer til at blive godt det hele.

Alexander: - Jeg følte mig usikker, når vi var ude i sociale sammenhænge. Jeg ville ønske, at jeg havde været lidt mere afklaret med, hvem jeg var. For eksempel når jeg var til fest på Aurehøj Gymnasium, var jeg vildt uafslappet. Jeg syntes, pigerne var ekstremt smukke, men jeg kunne ikke sige noget eller gøre noget. Så rådet er: Bliv afklaret.

Hvad kunne I godt tænke jer at sige til jeres fans blandt Vi Unges læsere?

Emil: - Stay techno! Ja, Stay Golden og husk sommeren handler om at fyre den af hver dag!

Hør Scarlet Pleasures debutalbum herunder:

I galleriet kan du se 16 danskere, du skal følge på Instagram!

16danskereduskalfølgeInstagram

Du skal følge Medina fordi, hun er hele Danmarks pop-queen, og bare fordi hun er nice! På Instagram hedder hun @officialmedinamusic
Foto: Instagram
Reality-stjernen Gustav er ret sjov at følge, da han kommer med nogle anderledes og inspirerende ’opsange’. På Instagram hedder han @gustavsalinas
Instagram
Hvis du følger skuespilleren og modellen Julie Zangenberg, får du både billeder fra arbejdssituationer, men også en masse hyggebilleder fra hendes hverdag. På Instagram hedder hun @juliezangenberg
Instagram
Det er ret sejt, at vi har en SÅ stor dansk sportsstjerne, og derfor skal du følge Caroline Wozniacki. Hvis du følger Caroline, får du indblik i hendes nice liv med alle hendes kendte venner. På Instagram hedder hun @carowozniaki
Instagram
Du skal følge Vild $mith, fordi de er vildt grineren! På Instagram hedder de @vildsmith
Instagram
Du skal følge Emilie Esther, fordi hun lægger en masse cute billeder op. På Instagram hedder hun @emilieestherholmgaard
Instagram
Hvis du gerne vil følge nogle søde og sjove danske drenge er Citybois-drengene Anthon Edwards og Thor Farlov to gode bud. De hedder @anthonedwards og @thorfarlov.
Instagram
Hvis du er kæmpe Directioner og vil have endnu mere indblik i deres tourliv, så kan du følge 1D’s sangtræner Helene Hørlyck. På Instagram hedder hun @helenehorlyck
Instagram
Du skal følge Christopher … Ja, bare fordi han er vores alle sammens Christopher! På Instagram hedder han @christophermusiccom
Instagram
Du skal klart følge de søde drenge fra bandet Page Four, fordi der simpelthen er så mange cute billeder af dem! På billedet her sidder de sammen med deres guitarist, og på Instagram hedder de @pagefourofficial
Instagram
Hvis du gerne vil følge en sej, inspirerende dansk pige, så skal du følge YouTuber Julia Sofia Aastrup. På Instagram hedder hun @juliasofiaaastrup
Instagram
Hvis du elsker selvironi og inspirerende billeder, så skal du helt klart følge Frederikke fra Fredesblog! På Instagram hedder hun (surprise!!) @fredesblog
Instagram
Den danske YouTuber Kristine Sloth lægger virkelig mange seje og ikke mindst flotte billeder op, og derfor er hun værd at følge. På Instagram hedder hun @kriistinesloth
Instagram
Du skal følge den danske sangerinde Cisilia, fordi hun bare er megasej og smuk! På Instagram hedder hun @cesiliamusic
Instagram
Man bliver superglad af alle de sjove og skøre billeder, som Barbara Moleko lægger op. Derfor skal du følge hende. På Instagram hedder hun @bapsz.
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste