Seje Reem er en af de største favoritter i årets X Factor, og i fredagens show fik hun endnu engang megameget ros fra dommerne. Vi fik en lille snak med Reem efter showet for at høre, hvordan det er pludselig at blive genkendt på gaden.

- Det er virkelig underligt at blive kendt fra den ene dag til den anden. En dag er der ingen, der ved, hvem du er, og den næste dag er det alle, der kender dig. Det er ret sjovt, sagde Reem, da vi mødte hende lige efter fredagens show.

- Det bedste af det hele er, at folk bliver glade for en, og man bliver også selv glad, for man mærker en masse kærlighed på et helt andet niveau. De kender dig ikke, men alligevel kender de en side af dig, som de elsker. Det er underligt, men jeg elsker mine fans. De er virkelig søde og meget støttende.

Læs også: Alex, Reem og Mads Christian: Det værste, der kan ske på scenen er...

Men når man pludselig bliver genkendt på gaden, kan der altså også ske nogle ret skøre ting, fortæller Reem:

- En dag skulle jeg skynde mig hen til DR, og jeg løb, og der var nogle mennesker, der troede, at jeg løb væk fra dem, så de løb efter mig! Jeg var på Nørreport og skulle nå metroen, så jeg løber derhen, og der er nok 20 mennesker, der løber efter mig. Men jeg blev nødt til at hoppe ind i metroen og tage videre, for jeg kunne jo ikke komme for sent. Men så vinkede de bare til mig inde i metroen.

Læs også: EMBRACE fra X Factor: Hvad vil de helst?

Og selv om det godt kan være lidt nederen at blive genkendt på gaden, hvis man har en dårlig dag, så kan det faktisk være med til at gøre en i godt humør igen.

- Hvis du for eksempel er ked af det en dag og bare gerne vil gå for dig selv, så kan du ikke gøre det uden at blive stoppet for at få taget billeder. Men det er også det, der gør en glad igen, så det er faktisk ikke så nederen alligevel, griner Reem, som altså nu er klar til semifinalen i X Factor.

I fredagens show var det nemlig Alex, der røg i farezonen med Clifforth & Hein, og efter de havde sunget deres "Save Me"-sange, måtte vi desværre sige farvel til Clifforth & Hein. Derfor er det i næste uges semifinale Alex, EMBRACE, Andrew Murray og Reem, som skal kæmpe om de tre pladser i finalen.

I galleriet herunder kan de se billeder fra fredagens show:

X Factor Liveshow 5