Musik

Nye sangerinder vi elsker

Af Katrine Lund og Julie Degn Larsen 30. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er masser af fede sangerinder derude i den store verden, som er værd at holde øje med. Vi har været på YouTube, hvor vi har fundet fem sprøde sangerinder, der bobler af talent!

Der findes så mange store sangtalenter, at det er svært at vælge kun fem af dem, men vi har kigget løs, og fundet fem superseje tøser, som vi tror på, kan nå langt med deres talent. Tjek stjerneskudene ud her, og se om du er enig!

Læs også: 10 nye stjerner du skal holde øje med

Janet Devlin
Den 16-årige irske Janet Devlin er med i det britiske "X Factor", og både publikum og dommere elsker hende. Hun har en helt fantastisk stemme, og synger så smukt, at du bliver rørt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se Janet Devlins audition til "X Factor" her!

Ariana Grande
Hvis du kender tv-serien "Victorius" fra Nickelodeon, så kender du sikkert allerede Ariana Grande, der spiller med i serien. Men udover at være skuespiller, så har Ariana en supergod stemme.

Tjek videoen ud her, hvor hun synger Adeles "Rolling In The Deep".

Tiffany Giardina (hovedbillede)
Tiffany Giardina går under kunstnernavnet Gi@, og hun har længe lavet musik og musikvideoer, men er aldrig slået rigtig igennem. For tiden arbejder hun dog med et album sammen med Brian Kennedy, der også har arbejdet med Rihanna og Kelly Clarkson.

Se musikvideoen "I'm Not Crazy" her!

Ana Free
Den portugisiske sangerinde Ana Free bor i England, hvor hun prøver at bryde igennem med sin musik. Hun har også sin egen hjemmeside, hvor du kan følge med i hendes liv. Ana har lagt covers ud af en masse kunstnere, men du kan også finde videoer, hvor hun synger sine egne sange, blandt andet "It's Time", som du kan høre her!

Porcelain Black
Alaina Beaton hedder rock-chicen, der er bedre kendt som Porcelain Black. Hun er helt sin egen og skiller sig ud med hendes rockede attitude og specielle stil med den bløde og hårde side. Hun er i gang med indspilningen af hendes debutalbum, så du har noget at glæde dig til, hvis du er vild med rock og girlpower!

Du kender måske allerede hendes single "This Is What Rock And Roll Looks Like", som Lil Wayne også er med på - eller kan du høre den her!

Læs også: Rebecca Black is back

Hvem af de fem sangerinder, kan du bedst lide?