Kendte

10 nye stjerner du skal holde øje med

Af Skrevet af : Sarah-Sofie Boussnina 29. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En helt ny generation af stjerner er ved at springe frem! Vi har fundet 10 nye stjerner, som vi synes, har en lovende fremtid, og som du helt sikkert skal holde øje med.

Cody Simpson "Det store billede"
Cody Simpson er ikke bare cute, men også en rigtig dygtig sanger. Han blev kendt, fordi han uploadede videoer af sig selv, hvor han synger. Han har blandt andet lavet en sang sammen med seje Flo Rida.

Læs også: 20 facts om Cody Simpson
Xander
Xander er kun 22 år, og han har allerede taget Danmark med storm. Hans sang "Det burde ikke været sådan her" er blevet en kæmpe hit, og musikvideoen er blevet set mere end 2.5 millioner gange på YouTube. Xander har ikke sit talent fra fremmede - hans mor er nemlig den kendte sangerinde Anne Linnet.


Hailee Steinfeld
Den 16-årige Hailee Steinfeld er en amerikansk skuespillerinde, som du helt sikkert skal holde øje med. Selv om hun kun er 16 år, har hun allerede spillet sammen med stjerner som for eksempel Matt Damon.


Elle Fanning
Elle Fanning er søde Dakota Fannings lillesøster, og hun beviser, at talent helt sikkert ligger til familien. Den kun 13-årige skuespillerinde har allerede et imponerende CV. Hun har blandt andet spillet overfor Brad Pitt i "Benjamin Buttons forunderlige liv" og "Babel". Elle Fanning er helt sikkert en, du skal holde øje med.


Saorise Ronan
Saorise Ronan er en meget talentfuld ung skuespillerinde, som du helt sikker kommer til at se mere til i fremtiden. Sidste år spillede hun hovedrollen i den uhyggelige film "Lovely Bones", og snart er hun aktuel i filmen "Hanna".

Willow Smith
I kender helt sikkert allerede Willow Smith. Den 11-årige pige har mange talenter. Udover at have medvirket i filmen "I am legend" laver hun hits på stribe. Hun bliver kaldt den nye Rihanna, og hvis dette passer, kommer du helt sikkert til at se meget mere til Willow!

Emma Roberts
Emma Roberts er en dygtig ung skuespillerinde, og hendes talent kommer ikke fra fremmede. Hendes far er nemlig skuespilleren Eric Roberts, og hendes tante er skuespillerinden Julia Roberts. Emma Roberts er godt i gang med sin karriere, og hun er helt sikkert en, du kommer til at se mere til.

Alex Pettyfer
Flotte Alex Pettyfer spiller hovedrollen i den nye film "I Am Number Four". Han er rigtig dygtig og kommer helt sikkert til at lave mange flere film.Carey Mulligan
Hun stjal vores hjerter i filmen "An Education". Hun er smuk, talentfuld, sød og har med garanti en lang karriere foran sig.
Jaden Smith
Jaden Smith kommer fra en meget kendt familie. Hans far er Will Smith, og hans søster er super seje Willow Smith. Jaden selv er 13 år, skuespiller, rapper og danser! Ham kommer vi til at se mere til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste