Kendte

Miley Cyrus: Det outfit, jeg fortryder mest, er…

Af Luise Gregersen 16. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus har rocket vildt mange nice outfits på den røde løber, men der er et look, hun virkelig fortryder! Se det her.

Der er ingen tvivl om, at Miley Cyrus ikke er bleg for at eksperimentere med sin stil. Som regel ser hun helt fantastisk ud, men hvis man spørger Miley selv, så er der sket et par svipsere.

Læs også: De hotteste trends i 2015

Men hvilket outfit fortryder hun allermest? Få svaret i galleriet, og se hvilke looks Taylor Swift, Ariana Grande og mange andre stjerner fortryder.

MileyCyrus:Detoutfit,jegfortrydermest,er…

- Jeg havde et hippie-agtigt outfit på til premieren på Justin Biebers “Never Say Never”, og i dag har jeg det sådan lidt “Girl, hvem sagde, det var en god idé – det var jo ikke Woodstock, det var en premiere.”
- Mine skolebilleder er tragiske. Jeg troede, at det look, jeg skulle have for evigt, var corn rows (små fletninger langs hovedbunden, red.). Det fik mig til at forstå, hvordan det er, når der ikke er nogen, der gider sidde sammen med en til frokost.
Åh, Gud – der var engang, hvor jeg var til fest, hvor jeg havde en T-shirt på med teksten ”Hottere than I should be”, et bælte og de her underlige netstrømpebukser og støvler. Det så forfærdeligt ud!
- Stylisterne på videoen til ”Put Your Hearts Up” gav mig en dårlig spraytan, puttede mig i en prinsessekjole og fik mig til at danse på gaden. Jeg har stadig mareridt om det.
Jennifer Lawrence kjole til SAG Awards var egentlig vildt smuk, men desværre skete der noget lidt uheldigt med den. - Et øjeblik, jeg ville ønske, jeg kunne tage tilbage, var da jeg tog imod prisen til SAG Awards, og den nederste halvdel af min kjole faldt af.
Perrie Edwards har afsløret, at pigerne ikke er begejstrede for de outfits, de havde på til “X Factor”. - Der var kun en stylist til hele showet, så vi var bare sådan ”Vi er ligeglade, hvad vi har på, vi vil bare have det sjovt og give et godt show”. Så sådan blev det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste