mode

De hotteste trends i 2015

Af Luise Gregersen 5. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad bliver de største mode- og skønhedstendenser i 2015? Se vores guide til det nye år her!

Psst… Artiklen kan indeholde affiliatelinks.

I 2014 var pjuskede bryn, 90'erne og hårkridt blandt de helt store tendenser på mode- og skønhedsfronten, men hvad byder 2015 på?

Læs også: De bedste udsalgsfund lige nu

Se med i galleriet, og find ud af, hvilke trends du bliver besat af i år!

Dehottestetrendsi2015

Okay, de ligner lidt et par forvoksede badeshorts, men culotterne er altså kommet for at blive! Style dem med en cropped top og Birkenstock-sandaler, når det bliver varmt nok. Culotter fra Asos til 432 kroner.
”Se min kjole, den er gul som solen” kan sagtens blive noget, du kommer til at synge rigtig meget i 2015. Gule nuancer er nemlig en af foråret og sommerens hotteste farver. Sko fra Asos til 240 kroner. Taske fra New Look til 200 kroner. Køb den her. Top fra River Island til 140 kroner. Nederdel fra H&M til 199 kroner.
Nailart, hvor det kun er noget af neglen, der er malet, bliver superstort i 2015! Her er det Jessie J, der viser, hvordan man bruger trenden.
Der er to skilninger, som vi begge spår en lys fremtid i 2015. Den ene er den klassiske midterskilning i rent, skinnende hår, som man ser på Kendall Jenner her. Den anden er den helt dybe sideskilning med masser af fylde på den anden side af hovedet. Her er det Amber Heard, der rocker det 90’er-agtige look.
Måske har du aldrig hørt om farven ”marsala” før, men den er faktisk blevet kåret til årets farve. Brug farven i din garderobe med nice accessories som de her herreloafers fra Asos til 192 kroner.
Gem glattejernet langt væk, tøser! I 2015 er naturligt hår med let fald nemlig superhot! Se selv, hvor nice Sasha Pieterse ser ud.
I 2015 skal dine læber være mørke som farven på en moden blomme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om