Kendte

Kender du MLO?

Af Katrine Lund 24. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
MLO, eller Michael Leonardo Ostrowski, er en ny dansk sanger, som du kan lære bedre at kende her!

MLO er en ny dansk sanger, der har udgivet sin første EP (mini-album). Vi har snakket med ham, så du kan blive lidt klogere på, hvem han er.

Navn:
Michael Leonardo Ostrowski
Fødselsdag: 6 august 1984
Livret: Mors retter
Yndlingsfilm: The Hangover 1 & 2, Inception
Status:
Kan ses på facebook ;-)

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alarm!!! Nye yndlingsfyre

Hvilket musik lytter du selv til?
- Jeg lytter til alt slags musik, men mine ynglingsbands og kunstnere lige nu er Stereophonics, A Friend In London, Maroon 5, Rasmus Seebach, Medina og Adele. Jeg synes, der er rigtig meget godt musik derude lige nu og masser at catchy omkvæd i radioen!

Hvorfor har du valgt at skrive sange om kærlighed?
- Jeg tror på at alt i sidste ende handler om kærlighed - om det er for en pige, et dyr eller et arbejde, så skal der være kærlighed for det. Ellers føles det ikke rigtigt. Kærlighed er så magtfuld, at den kan få os til at smile det ene øjeblik for så at græde det andet. Selv om jeg kun er 27 år, så har jeg prøvet lidt af hvert, og det hjælper mig at skrive en sang om det. Mit mål er at kærlighedsramte ved at lytte til min musik kan relatere til deres eget liv og tænke over, at alt faktisk løser sig i sidste ende.

Hvor regner du med at være om fem år?
- Som musiker er jeg nok rundt på de danske landeveje og turnere med MLO-projektet, og indenfor de fem år har jeg nok lavet en fed duet sammen med Medina, det kunne jeg vildt godt tænke mig! Jeg synes, hun er en dygtig kunstner, som både har udseendet og musikken med sig - så hold øje med MLO feat Medina indenfor nærmeste fremtid! Om fem år har jeg kæmpet mig igennem den hårde musikbranche med masser af hård hud på hænder og fødder, og slidt stemmebånd.

Læs også: Kender du Stilettos?

Hvad laver du i din fritid?
- I min fritid træner jeg, skriver nye sange, spiller fodbold, hygger med mine skøre, men rigtig gode venner, som jeg også går i byen og fester med. Jeg tager mig dog også god tid til at være sammen med min familie og vores hund.

Hør sangen "Fairytales From The Battlefield" her:

MestLæste