Kendte

Alarm!!! Nye yndlingsfyre

Af Line Sølvhøj Jensen 16. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fundet fem sprøde fyre, som du lige skal tjekke ud. Måske finder du din nye yndlingsfyr!

Det vrimler med lækre fyre i stjerneland, og vi har fundet fem sprøde fyre, som vi synes, I skal kende lidt mere til. Tjek dem ud herunder!

Hvem er I mest til?

Læs også: Lækre festivalfyre.Joe McElderry

Fulde navn: Joseph McElderry

Fødselsdato: 16. juni 1991

Hvor kender du ham fra: Han vandt det engelske "X Factor" i 2009.

Andet: Samtidig med, at Joe McElderry er sanger, så arbejder han også som model, og han har spillet Danny Zuko engang, hvor hans skole skulle spille stykket "Grease". Han er født i England og er enebarn, og hans forældre blev skilt, da han var seks år. I 2010 fortalte han sin familie, at han er homoseksuel.
Matt Lanter

Fulde navn: Matthew Mackendree Lanter

Fødselsdato: 1. april 1983

Hvor kender du ham fra: Filmene "Vampires Suck" og "Star Wars" og serien "90210".

Andet: Han elsker at dyrke sport og spiller blandt andet baseball, fodbold og golf. Han har taget en gymnasial uddannelse, og herefter startede hans interesse for at spille film. Hans forældre er skilt, og han har en søster, der hedder Kara. Og så har han faktisk arbejdet som model.

Cody Simpson

Fulde navn: Cody Robert Simpson

Fødselsdato: 11. januar 1997

Hvor kender du ham fra: Du har sikkert stødt på ham på YouTube, hvor han for nogle år siden uploadede nogle covernumre, og det var sådan, han blev kendt.

Andet: Cody Simpson er født i Australien, og han er kendt som både musiker, sanger, danser sangskriver. Han kan spille på flere forskellige instrumenter, blandet andet guitar og piano. Derudover er Cody Simpson faktisk en ret god svømmer, og har vundet to guldmedaljer i en svømmekonkurrence.

Læs også: Cody Simpson scorer på sin stemme.

BooBoo Stewart

Fulde navn: Nils Allen Stewart

Fødselsdato: 21. januar 1994

Hvor kender du ham fra: "Twilight", hvor han spiller Seth Clearwater.

Andet: Han er ret god til at spille musik. Han har været med i to bands; bandet Echoes of Angels og bandet TSC (The Stewart Clan), hvor han spillede sammen med sine to søstre. Derudover er han stor fan af wrestling, og så har han været ambassadør for en muskelsvindfond.Sterling Knight

Fulde navn: Sterling Sandmann Knight

Fødselsdato: 5. marts 1989

Hvor kender du ham fra: "17 Again", hvor han spillede Alex O'Donnell.

Andet: Sterling Knight er vokset op i Texas, og han har villet være skuespiller, siden han var 10 år. Han har en søster, der hedder Samantha, og en bror, der hedder Spencer. I sin fritid spiller han musik og dyrker sport som blandt andet snowboarding og spiller golf.

Læs også: De nye Twilight-fyre.

Lækrefyre

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste