Kendte

Hold efterårsferie med One Direction

Af Narin Korkmaz 14. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du ingen planer i efterårsferien? Så skal du da tilbring den i selskab med de fem søde drenge fra One Direction!

Er du bigtime Directioner, så skal du da tilbringe efterårsferien med dit yndlingsband. Se her, hvordan du kan holde efterårsferie med One Direction.

Læs også: Shop One Direction-merchandise.

Mandag
Start din uge med en kæmpe One Direction-dag! Find alle gamle Vi Unge blade frem og læs ALT der er med One Direction; tests, interviews, facts - alt! Når du har været igennem alle dine blade, er det tid til at rykke online. Tænd din computer og sæt dig til at se alle de sjoveste interviews med One Direction. Måske ender du med at lære liiidt mere om dem, når dagen er omme!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tirsdag
Store bagedag! Lav nogle lækre cupcakes eller en fantastisk kage. Smid One Direction på toppen af kagerne, og så er du klar til at savle over - og bide tænderne i - One Direction! Se her, hvordan du laver en One Direction-kage.

Onsdag
Besøg One Direction Heaven i Tivoli! Butikken har ALT, du kan tænke dig med One Direction, så det er shopping på allerhøjeste gear! One Direction Heaven er åben fra den 11. til den 27. oktober i Tivoli, København, så det er perfekt at smutte forbi i efterårsferien.

Torsdag
Efterårsferien er også en oplagt idé til en omgang ordentlig rengøring på værelset … Hvorfor ikke have det lidt sjovt samtidig? Lav en playliste med alle dine One Direction sange, skru megahøjt op, og så er det ellers bare i gang med at rydde op, mens du skråler og danser med på sangene!

Læs også: Nu kan du sminke dig med One Direction-makeup.

Fredag
Tid til at se på de lækre One Direction-fyre hele aftenen! Inviter dine veninder over, lav en masse popcorn og sæt One Directions "Up All Night"-koncert dvd på. Giv den gerne gas, som om I var til koncerten, og drengene rent faktisk stod foran jer!

Lørdag
Øv, ferien er næsten slut. Den skal da sluttes af med et brag! Spørg dine forældre, om du må holde en One Direction-fest for dine andre Directioner-veninder. Sæt alle de fedeste One Direction sange på en playliste, køb One Direction partysæt med krus og server så lækre smoothies for dine veninder. Så er der fest med One Direction og de bedste Directioners!

Læs også: One Direction er de mest magtfulde.

Søndag
Hvorfor ikke prøve at klæde dig ud som One Direction? Søg inspiration på nettet, så du finder det perfekte look som Niall, Harry, Zayn, Louis og Liam! Hiv dit tøj frem fra skabet og find det, der passer til hver af drengene. Du kan invitere din veninde over, så den ene tager billede af den anden, og så kan I skifte bagefter!

God One Direction-efterårsferie!

1DWorldåbnetiField's

MestLæste