Horoskoper & astro

Det siger dine hænder om dig

Af Stine Kærsgaard 8. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow, hvor vildt! Dine hænder kan faktisk fortælle dig en hel del om, hvem du er som person…

Du bruger dine hænder til alt muligt forskelligt hver dag, men har du nogensinde nærstuderet dem sådan rigtigt? I din hånd har du en masse forskellige linjer, som hver især fortæller noget om, hvordan du er som person.

Der er ingen videnskabelige beviser for, at linjerne i vores hænder kan fortælle os noget… Rigtigt. Men det er nu alligevel lidt sjovt - kan du genkende nogle af udsagnene, når du kigger i dine egne hænder?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan laver du en lækker håndspa

Se billedet med en oversigt over håndens linjer nederst i artiklen.

Hovedlinjen (grøn)

Din hovedlinje begynder ved håndkanten og løber ind og over hånden. Linjen fortæller noget om hvad der foregår inde i hovedet på dig.

- Hvis den er meget tydelig, er du god til at koncentrere dig.

- Hvis den er meget lige, er du pålidelig og ser realistisk på tingene.

- Hvis den buer nedad, er du meget kreativ.

- Hvis den buer opad, arbejder du hårdt for at nå dine mål.

- Hvis den er kort, tager du hurtige beslutninger.

- Hvis den er lang, er du god til at forstå andres følelser.

Livslinjen (blå)

Livslinjen er den bue, der starter mellem tommelfingeren og pegefingeren. Linjen viser, hvor meget power og energi du har.

- Hvis den er meget tydelig, er du glad og tilfreds.

- Hvis den er lang, er du en frisk og glad person.

- Hvis den er kort, tyder det på, at du mangler energi lige nu.

- Hvis den er brudt, kommer du ud for en forandring.

- Hvis den buer meget, betyder dine veninder og din familie alt for dig.

- Hvis den er meget bred, er du en meget aktiv person.

Hjertelinjen (pink)

Hjertelinjen starter på siden af hånden under lillefingeren og løber hen over håndfladen. Linjen viser, hvordan du giver og modtager kærlighed, og hvor følsom du er.

- Hvis den er meget tydelig, er du en meget ærlig person.

- Hvis den bøjer nedad, er du en romantiker.

- Hvis den løber opad mod langefingeren, har du held i kærlighed.

- Hvis den er kort, kan du godt have svært ved at vise dine følelser.

- Hvis den er lang, er du en følsom type.

- Hvis den har mange sidelinjer, er du meget åben.

Vi Unge

Bøger om kærlighed:

Bøgeromkærlighed

Vendela er lige begyndt i niende. Før sommerferien blev hun næsten kæreste med Nils med de brune øjne - og nu er hendes bedste veninde forelsket i Nils' kammerat. Det tegner helt perfekt! Men så dukker en ny pige op i klassen og vender op og ned på alting.
Ethan føler sig misforstået og vil gerne væk fra den by, hvor han kommer fra, men så møder han den nye pige, der er mystisk og spændende. Bogen er den tredje bog om drengen Ethan og pigen Lena, der får et helt særligt bånd og som lever i en verden styret af overnaturlige kræfter.
Bogen består af en række kærlighedshistorier, der bliver kædet sammen. De handler blandt andte om at være forelsket i sin bedste ven, om at score en bøsse, være på flugt fra en ubehagelig ekskæreste og at komme til at sende en masse kærestebreve ved en fejl!
“Den tavse by” er en del af serien ”Dødens Instrumenter” og handler om Clary og hendes problematiske liv. Moren ligger i koma, forholdet til hendes bedsteven Simon går ikke så godt, hun kan se vampyrer og varulve og følelserne for Jace er stærke. Problemet er bare, at han er hendes bror…
Justina er vild med Ian, og hun siger ja til at tage med som hans date. Og så smutter han fra hende, allerede inden de når til den store fest! Næste dag står hun på gaden alene, og for at finde ud af, hvad der skete, er hun nødt til at se Ian i øjnene igen.
En serie på seks bind, der handler om Ever, der kan se auraer, høre folks tanker og se ind i folks liv. Hun møder Damen, som er flot, eksotisk, rig og som ved altid, hvad hun tænker. Og så hører han til i en fortryllende ny verden, hvor ægte kærlighed varer evigt …
Bandet The Killing Lies tager på tour med deres nye album, som hedder ”Flying High”. Det starter som en fest – alt går godt, men det er bare knapt så godt mellem Ditte og Emil. Og så begynder der også at opstå problemer i bandet. Bogen er den sidste i serien ”Kys, sved og rock'n'roll”.
Serien handler om Lena, der er flygtet fra en verden, hvor kærlighed er forbudt, og man bliver opereret for at få kærligheden ud af kroppen. Hun bliver sendt tilbage med en ny identitet, men bliver kidnappet, og nu må hun kæmpe for at overleve.
Amanda er forelsket i David, skolens lækreste dreng. Livet er godt, og forude venter sommerferien med solrige dage og lange, lyse nætter. Men noget er helt forkert. Amandas hjerte hamrer. Ikke kun af forelskelse, men af noget, der viser sig at være meget alvorligt.
Noula er 16 år og skal starte på efterskole. Hun får hurtigt nye venner på efterskolen, og hun forelsker sig i Sven med krøllerne. Men han er vild med Bianca, og Noula prøver at tackle den svære kærlighed. Det forstår Danny godt. Han vil gerne lytte til hende, og måske opstår der lidt sød musik…

Læs mere om

MestLæste