Skønhed

Sådan laver du en lækker håndspa

Af Daniella Kjær 5. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Når det er koldt udenfor, er det skønt at hygge sig indendørs. Så hvorfor ikke bruge en time på at få de blødeste hænder og de fineste negle. Vi guider dig til et lækker håndspa.

Med nogle få steps kan du få de blødeste hænder og de fineste negle, det eneste du har brug for er en lækker olie, sæbe, salt, neglefil, neglelak og selvfølgelig vand og et håndklæde. Klik de igennem de forskellige trin lige her.

Læs også: Få de blødeste fødder!

Håndspa

Fyld en mellemstor skål med lunkent vand. Gør det lidt lækkert ved at putte olivenolie, cremesæbe eller badesalt i vandet. Hold hænderne i blandingen i omkring 10 minutter.Rudolph Care Acai Cream Soap 145 kr.
Tag hænderne op og bland lidt olie med en lille smule groft salt eller rørsukker. Massér det ind i imellem dine fingre, op ad håndryggen og så videre. Giv dig god tid!
Fil dine negle- kun i en retning. Hvis de er meget lange eller ujævne, er det en god idé at klippe dem først. Du kan også skubbe dine neglebånd tilbage med spidsen af filen.Essie Krystalfil 149,25 kr. på
Skyl skrubben af og tør dine hænder. Smør grundigt dine hænder med en fed håndcreme. Husk at bruge rigeligt med creme.Hand Lotion RICH 01 Karmameju 199 kr. på
Når dine hænder og negle er helt tørre, mangler du kun det sidste finish. Neglelakken! Laker dine negle med yndlingslakken og afslut med en topcoat, så neglelakken holder længere.O.P.I - Top coat 125 kr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.