Skønhed

Få de flotteste fødder

Af Stine Bødker Nielsen 26. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forkæl dig selv med lidt toplækker fodpleje. Det er nemlig superskønt med rene, bløde fødder!

Skal du rigtig slappe af og forkæle dig selv? Så prøv med noget lækker fodpleje - det vil du også blive ekstra glad for, næste gang du smider skoene foran ham den søde!

Fodbad

Lav et varmt fodbad. Du kan for eksempel blande vandet op med sæbespåner eller fodbadesalt. Fodbadesalt gør den hårde hud på fødderne og hælen blødere og nemmere at skrubbe af. Prøv for eksempel den stribede fra Matas til 49 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Spa - Næsten gratis!

Skrub fødderne

Når du hiver fødderne op af fodbadet, er huden blød og klar til at blive skrubbet. Her gælder det om at få alle de døde hudceller væk. Brug en fodfil eller pimpsten til at skrubbe den døde hud væk, og tør så fødderne grundigt med et håndklæde. Prøv for eksempel en pimpsten fra pindhus.dk til 18 kroner. Sørg for at tørre ekstra godt mellem tæerne, hver gang du har våde fødder, så undgår du fodsvamp.

Brug fodcreme

Nu gælder det om at give dine fødder masser af fugt, så du ikke får tør, sprukken hud på dem igen lige med det samme. Så brug en lækker fodcreme med fugt og næring på hele foden. For eksempel Spalosophy Foot Cream fra Comwell Spa til 59,95 kroner hos Matas.

Rens negle

For at få det fineste resultat, kan du lige så godt ordne neglene, nu du allerede er i gang. Rens alt skidtet ud med tippen af din neglefil og fil eller klip neglene lige over, så du ikke får nedgroede negle.

Læs også: Vanessa Hudgens forkæler fødderne

Læg neglelak

Afslut med en gennemsigtig neglelak for et fint og naturligt look, eller vælg den hotteste farve, du har, så du kan føle dig ekstra diva-forkælet!

Tip! Tænd et duftlys, mens du ordner fødder. Så får du en afslappende, spa-agtig stemning!
Du kan for eksempel tænde et duftlys fra Lisbeth Dahl til 79 kroner.

fodpleje, pæne fødder, bløde fødder, hård hud på fødderne, spa

MestLæste