Kendte

Demi Lovato - alt du skal vide!

Af Sidse Andersen 30. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også helt vild med Demi Lovato? Vi har fundet de sprødeste facts frem om supersøde Demi Lovato!

Er du fan af Demi Lovato, eller vil du bare gerne have lidt flere facts om søde Demi Lovato? Så læs med her!

Demetria Devonne
Demi Lovato hedder i virkeligheden Demetria Devonne Lovato, og hun er født den 20. august 1992. Hendes mor hedder Dianna, hendes far Patrick, og hun har en storesøster, der hedder Dallas, og en halvlillesøster, der hedder Madison. Madison har du måske set i "Desperate Housewives", hvor hun spiller Gabys datter Juanita.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Demi Lovato forsvarer sin lillesøster!

Mobbet ud af skolen
I skolen blev Demi Lovato mobbet så meget, at hun til sidst var nødt til at gå ud af skolen.

- Der var blandt andet nogen, der startede en underskriftsindsamling, for at jeg skulle skride væk fra skolen. En dag var der en pige, der ikke kunne finde sin T-shirt til gymnastik, og så bildte hun alle ind, at jeg havde stjålet den. Alle rottede sig sammen mod mig, og et par af dem truede med at banke mig. Jeg blev nødt til at gemme mig på et af skolens toiletter, og jeg ringende grædende til mig mor. Efter den dag er jeg blevet undervist derhjemme, der blev student sidste år, fortæller Demi Lovato.

Demi Lovato har siden engageret sig meget i anti-mobbe-kampagner og har blandt andet reklameret for organisationen "Love Our Children".

Dumme far
Demis mor og far blev skilt, da hun var bare to år gammel. Hendes far flyttede til en anden stat, og faktisk har Demi Lovato et ret anstrengt forhold til sin far. Heldigvis har hun en stedfar, som hun betragter som sin "rigtige" far.

Læs også: Demi Lovato er glad for Niall Horan

Beauty Queen
Demi Lovato er tidligere skønheds-dronning og blev blandt andet blevet kåret til Mini Miss Texas, da hun var yngre.

Musikken først
Demi Lovato er både kendt for sin musik og for at være skuespiller, men hun har udtalt, at musikken er hendes første og største passion, og at skuespillet mere er en hobby.

Heavy-pige
Selv om hun ligner en nuttet Disney-stjerne, er Demi Lovato faktisk ret vild med heavy metal. Et par af hendes yndlingsbands er det norske Dimmu Borgir og amerikanske Lamb of God. Men man må sige, at Demi har en ret bred musiksmag, for hun er også vild med både Paramore og Justin Bieber.

Læs også: Demi Lovato rasende over at blive kaldt tyk

Hundeelsker
Hun elsker hunde og har to af dem - gadekrydset Bailey og shihtzu'en Bella. De optræder også ret tit på de billeder, Demi Lovato lægger ud på sin twitter-profil.

Designer-hæle
Demi Lovato går altid i høje hæle, og hun elsker designersko. Hun har selv fortalt Vi Unge, at hun kan sprinte i et par 10 centimeter høje stilletter, men det vil vi nu se, før vi tror det…

DemiLovatosmangehårfarver

MestLæste