Kendte

Demi Lovato forsvarer sin lillesøster

Af Marie Søndergaard 2. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da en fan kritiserede Demi Lovatos lillesøster, gik Demi helt amok! Læs historien her.

Demi Lovato er vant til at se kritik af sig selv på de sociale medier. Det hører tit med til at være kendt. Men hvis nogen går efter hendes familie, bliver hun virkelig vred! Det fik en fan at føle, da vedkommende havde gjort grin med Demis lillesøster, som har sygdommen skoliose, hvor man kan få en skæv ryghvirvel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se det creepy spøgelse bag Demi Lovato

- Laver du f*****g sjov? Du må gøre så meget grin med mig, du vil, men at gøre grin med min lillesøsters skoliose er f****d up! WTF er der galt med dig? skrev Demi til mobberen på twitter.

Hun spurgte også, hvordan fanen kunne være bekendt at mobbe en 12-årig pige, og at fanen har fortjent at rådne i helvede, hvorefter hun også skrev et anti-mobbe tweet på sin egen profil.

Læs også: Demi Lovato dropper Selena Gomez

- Mobning på internettet kan ende i selvmord. Jeg kan klare det. Men I skal IKKE f***e med min lillesøster. Jeg står for fred og kærlighed lige indtil, I går efter en 12-årig, som ikke har gjort jer noget. Jeg er så skuffet over, at folk bliver ved med at gøre det her mod hinanden, når der har været så meget fokus på online-mobning, skrev Demi.

Hvad synes du om den måde, Demi forsvarer sin søster på?

DemiLovatosmangehårfarver

MestLæste