Kendte

De sødeste fanvideoer

Af Luise Gregersen 14. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nurh, det er altså vildt sødt når fans laver søde videoer til deres idoler. Se vores favoritter her!

Det er så cool, når super-fans brug en masse tid og energi på at lave en fed fanvideo til deres idol. Vi har samlet nogle af de sødeste og sjoveste fanvideoer lige her!

Læs også: Harry Styles ringer til fan

Isac Elliot
Den finske sanger Isac Elliot er ikke så kendt I Danmark endnu, men det har to af hans danske fans sat sig for at lave om på! Se den søde videoer, hvor de fortæller om, hvordan de har prøvet at sprede kendskabet til den søde sanger her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Justin Bieber
Der findes vildt mange Justin Bieber fanvideoer, men vi synes alligevel at denne her, hvor en 3-årig pige græder, fordi hun elsker Justin så højt, er noget af det mest nuttede! Bonusinfo: Videoen blev så berømt, at den faktisk resulterede i, at den lille pige mødte Justin Bieber i et amerikansk talkshow!

Tag også testen: Er du fan eller freak?

Miley Cyrus
Seje og modige Matt Peterson har lavet den her vilde fanvideo, hvor han inviterer Miley Cyrus med til sit skolebal. Miley havde desværre ikke tid, men hun tilbød ham til gengæld, at han kunne komme og hænge ud med hende efter hendes koncert. Sejt!

Selena Gomez
Australieren Georgie vandt en konkurrence, hvor hun skulle lave en fanvideo, der beviste, at hun var Selena Gomez største fan. Da Selena Gomez så den megacute video, begyndte hun at græde! Du kan se hele videoen lige her:

Ed Sheeran
Den her video er faktisk en sammenklipning af en masse fanvideoer til sangen "Give Me Love". Den er bare SÅ sød!

Læs også: Ed Sheeran sang fan i døden

Demi Lovato
I den her video fortæller Demi Lovatos australske Lovatics, hvorfor de elsker deres idol! Se den søde video her:

MestLæste