Kendte

Harry Styles ringer til fan

Af Luise Gregersen 14. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles har ringet til en af sine fans og lagt en besked på hendes telefonsvarer. Læs mere, og hør beskeden her.

Det er ikke hver dag, man tjekker sin telefonsvarer og finder en besked fra Harry styles, men det var præcis det, der skete for Ellie Fitzgerald-Payne, som deler efternavn med Liam Payne, selvom de ikke er i familie. Sjovt!

Læs også: Harry Styles dækker tatovering

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hendes stedfar stødte tilfældigt ind i 1D-cutien ved en elevator i London og faldt i snak med ham. Ellie fortalte senere om oplevelsen til E!-news:

- Min stedfar præsenterede sig selv, og efter de var kommet ind i elevatoren, spurgte han Harry, om han ikke ville tale med hans datter i telefonen. De prøvede at ringe et par gange, men jeg kørte i bil! Jeg ærgrede mig så meget over, at jeg gik glip af chancen for at snakke med ham, men da jeg hørte beskeden, blev jeg så chokeret og glad - Det er jo ikke hver dag, man får sådan en besked!

Læs også: Harry Styles' triste farvel

Bagefter postede Ellie en videooptagelse på Instagram, hvor man kan høre Harry Styles' besked:

- Hej Ellie. Det er Harry her. Jeg er sammen med din far, og vi har lige spist frokost sammen, og han er en virkelig flink fyr. Jeg håber på at se dig snart. Jeg tror vi skal drikke kaffe i næste uge, så måske…

Se videoen med Harrys søde telefonsvarerbesked nederst i artiklen.

Hvor er Ellie bare heldig, og hvor er hendes stedfar sej! Hvad ville du gøre, hvis du fik en telefonsvarerbesked fra Harry Styles?