Kendte

De kendtes kærlighedskiks

Af Luise Gregersen 25. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ups! Det er altså ikke altid, at stjernerne har helt styr på det der med kærligheden. Se deres kærlighedskiks her.

Det er ikke kun os almindelige mennesker, der engang imellem dummer sig i kærlighedens navn. Stjernerne har også prøvet det!

Læs også: Stjæl stjernernes søde date-idéer

Her har vi samlet de kendtes pinlige kærlighedskiks.

Dekendteskærlighedskiks

På en af sine første dates, kom Justin Bieber til at spille spaghetti ud over pigen. Ups!
Da Bella Thorne og Tristan Klier slog op, skrev Tristan en lang besked, om hvor fantastisk Bella var som kæreste. Bellas eneste kommentar til deres brud var på Twitter, hvor en fan skrev til hende, at hun nok skulle finde sin eneste ene snart. Bellas svar? - Ja, eller ærlighed.
Taylor købte et hus lige overfor sin ekskæreste Conor Kennedys hus. Det var nok lidt akavet til vejfesterne…
Cody Simpson havde inviteret en pige i biografen, men under filmen kom han til at spilde alle sine popcorn udover hende! Heldigvis tog hun det meget pænt.
Da Naya Rivera og Big Sean gik fra hinanden, beskyldte Naya ham på Twitter for at have stjålet hendes Rolex-ur. Der skulle hun måske bare have sendt ham en sms…
Man skal aldrig få tatoveret sin kærestes navn, med mindre man er helt sikker på, at man skal være sammen for evigt. Det lærte Brody Jenner på den hårde måde, da han fik sin kæreste Avril Lavignes fornavn tatoveret på armen.
Det er aldrig en god idé at udstille sine ekskærester på de sociale medier. Da Nina Dobrev og Ian Somerhalder slog op, tweetede Ian en lille sviner om sin eks. - Dagens tanke: Folk ændrer sig, men glemmer at fortælle dig det.
Chris Zylka, der blandt andet har været med i ”Hannah Montana”, havde en ret ucharmerende reaktion, da ”Pretty Little Liars”-stjernen Lucy Hale slog op med ham. - Jeg har ikke en kæreste mere. Hun bestemte sig for, at hun var for god til mig, skrev han på Twitter. Av!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.