Krop & Sind

Stjæl stjernernes søde date-idéer

Af Luise Gregersen 24. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selvom man er en superstjerne, så kan man altså stadig godt tage på helt almindelige dates! Stjæl stjernernes søde date-idéer her.

Mangler du en god idé til en nice sommerdate med ham den søde? Stjernerne er faktisk ikke helt dumme til det der med dates, så måske kan du låne en af deres idéer?

Læs også: Kærestedate for under 200 kroner

Du kan læse om stjernernes dates i galleriet.

Stjael-stjernernes-soede-date-ideer

Justin Bieber og Selena Gomez tog en tur i zoologisk have for at se på søde dyr. Nurh! Hvis der ikke er en zoologisk have i nærheden af jer, kan I tage en tur i skoven og se, om I kan spotte rådyr og harer.
Zayn Malik og Perrie Edwards tog på en vildt romantisk date i Disneyland! Hvis jeres budget ikke liiige holder til en tur til Paris, så kan I jo tage i Tivoli eller til byfest sammen? Så længe der er karruseller og rutsjebaner, så skal I nok få en vildt sjov date!
Beyonce og Jay-Z er kæmpe basketball-fans, så de tager tit på date i sportshallen! Stjæl deres date ved at invitere din kæreste ind og se en fodbold- eller håndboldkamp. Det er lige meget, om det er en stor kamp, eller om det bare er jeres lokale hold, så længe I kan flette fingre på tribunen.
Stjæl Jennifer og Nicholas søde date-idé, og tag på picnic i en park! Husk tæppe, bøger og solhat.
Har I et langdistanceforhold? Derfor kan I stadig date! Gør som Wilmer og Demi, og snak over Skype eller Facetime.
Gør som søde Louis og Eleanor, og hold et hyggeligt pyjamas-party! Tag behageligt nattøj på, sæt en god film på og spis masser af popcorn og søde sager. SÅ hygge.
Vanessa og Austin elsker at holde sig i form, så deres dates ender ofte i et fitnesscenter! Stjæl deres date, og lok din kæreste med i fitness eller ud og løbe en tur.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste