Krop & Sind

Kærestedate for under 200 kroner

Af Line Sølvhøj Jensen 12. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du på date med kæresten? Her får du ideer til, hvad I kan lave for under 200 kroner.

Det behøver ikke at være dyrt at tage på date. Faktisk kan I lave supermange ting, som koster under 200 kroner. Vi har samlet nogle ideer til, hvordan I kommer på en hyggelig og billig date.

• En tur i biografen er den perfekte date for under 200 kroner. I Føtex og andre dagligvarebutikker kan du faktisk købe et gavekort, så I både får biografbilletter, popcorn og sodavand - for under 200 kroner!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• Tag på Planetariet, Eksperimentariet eller andre museer, hvor I kan opleve en masse. Måske kan der blive råd til en varm kop kakao også! Og til sommer skal I selvfølgelig i Tivoli eller på Bakken.

• Det er hyggeligt at tage ud og spise sammen. I kan jo tage på en hyggelig café, på sushibar (men det bliver hurtigt dyrt!) eller måske et lækkert pizzeria.

• Det kan faktisk være ret sjovt at dyrke sport sammen, og der er jo mange ting, I kan lave sammen. I kan for eksempel leje en badmintonbane, tage i svømmehallen, tage ud og bowle eller køre gokart. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

• Hold en hjemmedate, hvor I lejer film og laver mad sammen. I kan sagtens lave pizza, mexicansk mad eller hjemmelavede burgere, uden at det koster ret meget. Hvis I ikke vil leje en film, kan I også vælge to film hver, så I kan holde en rigtig film-marathon.

• Hvis I kan lide at stå på skøjter, så er det helt klart det, I skal gøre. I kan være heldige, at der stadig er søer, I kan skøjte på, og ellers kan I jo tage en tur i en skøjtehal. Det er altså megaromantisk!

• Det er lidt for koldt at tage på skovtur, men hvad med at lave en indendørs picnic? Tænd en masse levende lys på dit værelse og gør så klar med et tæppe på gulvet, lækre muffins, frugter, smoothies og andre lækkerier.

• Tag på optagelse i en anden by. Det kan faktisk være ret hyggeligt at slentre rundt i en by, I ikke kender i forvejen. Det er kun togbilletten frem og tilbage, der koster noget, så I har sikkert også råd til at tage en tur på café.

Få ideer til gode steder, hvor I kan kysse her!

Tip:
I kan tage sjove billeder i en fotoautomat. Det er supersjovt, og så har I jo et minde fra jeres dejlige dag sammen.

Læs mere om

MestLæste