Kendte

De blev kærester i 2015

Af Marie Søndergaard 28. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er virkelig slået gnister i stjerneland i år. Se her, hvilke par der fandt sammen i 2015.

År 2015 har stået i kærlighedens tegn, for der er altså virkelig mange søde celebs, der har fundet sammen.

Læs også: De mest chokerende breakups i 2015

Det var ikke alle forhold, der holdt lige længe, men derfor skal de altså stadig med på vores liste!

Test dig selv: Hvilken type kæreste skal du have?

I galleriet herunder kan du se nogle af de celeb-par, der fandt sammen i 2015!

Defandtsammeni2015

Gigi Hadid og Joe Jonas

Allerede i 2014 gik der rygter om, at Gigi og Joe havde fundet sammen, men det var først efter, at Gigi en overgang var tilbage sammen med Cody Simpson (og de slog op igen), officielt blev kærester i sommer. Forholdet holdt dog kun nogle måneder.

Foto: All Over

Gigi Hadid og Zayn Malik

Kort efter Gigi og Joe gik fra hinanden, blev Gigi og Zayn Malik set sammen hånd i hånd, og da Zayn lagde et billede op af de to på sin Instagram-profil, var der vist ikke længere tvivl om, at de er et par!

Foto: Instagram

Cara Delevingne og St. Vincent

Cara har selv fortalt, at det tog noget tid for hende at acceptere, at hun er tiltrukket af kvinder, men forholdet til sangeren St. Vincent gør hende med egne ord helt vildt glad. Hvor er det bare dejligt at høre!

Foto: All Over

Sarah-Sofie Boussnina og Louis Samson Myhre

Skuespilleren og sangeren fra Julias Moon fandt sammen i starten af året, og de ser jo bare så søde og glade ud sammen!

Foto: All Over

Bella Thorne og Gregg Sulkin

Hvis man kaster et blik på Bellas og Greggs Instagram-profiler, er der virkelig ikke nogen tvivl om, at de er meget glade for hinanden. De kendte hinanden i mange år, før de sprang ud som kærester i sommer på trods af en aldersforskel på seks år.

Foto: All Over

Becky G og Austin Mahone

Det var ikke kun i Becky G’s musikvideo til sangen “Lovin’ So Hard”, at Austin og Becky G var kærester, for det viste sig nemlig, at det også slog gnister mellem de to sangere i virkeligheden. Desværre gik der kun få måneder, før deres travle skemaer kom imellem dem, men siden er der gået virkelig mange rygter om, at de har fundet sammen igen. 

Foto: All Over

Bella Hadid og The Weeknd

På trods af aldersforskellen på seks år fandt modellen Bella Hadid og sangeren The Weeknd sammen som kærester i 2015. De har været meget private omkring deres forhold, men de ser så søde ud sammen. Her i julen er der dog opstået nogle rygter om, at de tager en pause fra hinanden.

Foto: All Over

Sofie Linde og Joakim Ingversen

De havde faktisk været kærester et stykke tid, før de offentliggjorde det i september, og vi synes virkelig, at Sofie og Joakim passer så godt sammen. 

Foto: All Over

Nina Dobrev og Austin Stowell

Det var på Twitter, at Nina og skuespilleren Austin første gang offentliggjorde, at de er kærester. De afslørede den søde nyhed på den måde, at de skrev om, hvor pinligt det var, at de ikke fulgte hinanden, når de nu var kærester. Nurh!

Foto: All Over

Dianna Agron og Winston Marshall

”Glee”-stjernen og banjonisten fra bandet Mumford & Sons viste sig første gang sammen på en kærlighedstur til Paris i sommer. Sødt!

Foto: All Over

Taylor Swift og Calvin Harris

I februar blev de to set sammen backstage til Brit Awards, og i marts besøgte Calvin og Taylor byen Nashville sammen, hvor Taylor er vokset op. I april var det ikke længere nogen hemmelighed, at Tayvin er en ting, og siden har de lagt søde kæreste-billeder op af hinanden på Instagram.

Foto: All Over

Selena Gomez og Zedd

Mange mener stadig, at det var et medie-stunt, da Selena og Zedd fandt sammen som par i forbindelse med udgivelsen af deres sang ”I Want You To Know”, men Selena har selv indrømmet i et interview, at de helt sikkert havde noget sammen i en kort periode, og de er stadig vildt gode venner.

Foto: Instagram

Læs mere om

MegetMere