Kendte

De mest chokerende breakups i 2015

Af Stine Kærsgaard 22. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man må sige, at 2015 har været et ret så dramatisk breakup-år!

Vi kan ikke komme uden om, at 2015 har været et ret turbulent år i stjerneland, da vi har set en hel del uforudsigelige breakups. Vi har samlet flere af dem her, og vi får altså helt ondt i hjertet, for nogle af dem kom bare så meget bag på os!

Læs også: Stjerner der blev kærester i 2014

Hvilket breakup har, ifølge dig, været det mest chokendende af dem alle?

Demestchokerendebreakupsi2015

Louis Tomlinson og Eleanor Calder valgte at gå fra hinanden i marts. Det var ret chokerende, for de havde været sammen i fire år, og vi troede faktisk alle, at det skulle være ”dem”.
Foto: All Over
I foråret valgte Ed Sheeran og Athina Andrelos at gå hver til sit. Selv om de holdt deres forhold ret privat, havde vi virkelig et indtryk af, at de var glade for hinanden.
Foto: All Over
Gigi Hadid og Cody Simpson valgte definitivt at gå hver til sit i maj efter én gang før at have slået op.
Foto: All Over
Efter splittet med Cody Simpson fandt Gigi Hadid og Joe Jonas sammen, og selv om vi havde lidt ondt af Cody, som så ud til at have det lidt hårdt med, at Gigi nu var i et nyt forhold, så endte vi altså med at shippe G.I. Joe ret meget. Derfor blev vi også chokerede, da de gik fra hinanden i november efter kun at have været sammen i fem måneder.
Foto: All Over
I december oplyste både Medina og Mikkel Gregers Jensen med en Instagram-post på en meget respektfuld måde, at de havde valgt at gå hver til sit.
Foto: All Over
Austin Mahone og Becky G var ret lang tid om at bekræfte, at de var blevet kærester, så derfor kom det også som lidt af et chok for os, at de valgte at gå fra hinanden i sommer.
Foto: Instagram
I april slog Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger op. På trods af en masse rygter om, at Patrick skulle have været utro til at starte med, kom det senere frem, at det handlede om, at de to var nogle forskellige steder i deres liv.
Foto: All Over
Liam Payne og Sophia Smith slog op i slutningen af oktober efter at have været sammen i næsten to år. Breakuppet chokerede os alle.
Foto: All Over
Ariana Grande og Big Sean gik fra hinanden i april. Det kom ret uventet, for det fremgik ikke rigtig, at de to havde problemer i forholdet. De var dog venner til at starte med, så vi håber, at det stadig er tilfældet!
Foto: All Over
Nick Jonas og Olivia Culpo gik fra hinanden i juni efter at have været sammen i to år. De så altid så glade ud sammen, så breakuppet kom som lidt af et chok!
Foto: All Over
I slutningen af oktober valgte skuespillerne Emma Stone og Andrew Garfield at gå fra hinanden.
Foto: All Over
Et af de mest frygtelige breakups i år var, da Zayn Malik og Perrie Edwards gik fra hinanden i sommer. Først gik rygterne på, at eks-1D-sangeren skulle have slået op over en sms, men det har han senere benægtet.
Foto: Instagram
L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller gik pludselig fra hinanden i år efter at have været sammen i syv år.
Foto: All Over
Avril Lavigne og Chad Kroeger besluttede i september at ende deres forhold efter to års ægteskab. De meldte dog ud, at de altid vil forblive venner og være der for hinanden.
Foto: All Over
Kaley Cuoco og Ryan Sweeting gik fra hinanden i september efter at have været gift i næsten to år.
Foto: All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste