Harry Potter and the Cursed Child
Det sker

9 spørgsmål, vi SKAL have svar på i den nye ”Harry Potter”-bog

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 20. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Argh, der er så meget, vi gerne vil have svar på, når ”Harry Potter and the Cursed Child” udkommer lige om lidt!

1. Hvad laver Harry nu?

Harry Potter arbejder eftersigende som auror i Ministeriet for Magi, og det bliver superspændende at se, hvad hans arbejde præcis indebærer, og hvordan han klarer den som far.

2. Vender vi tilbage til Hogwarts?

Vi håber VIRKELIG, at plottet i den nye historie leder karaktererne tilbage til troldmandsskolen Hogwarts. Og så er det godt at vide, om Neville Longbottom underviser, og om nogle af de gamle lærere stadig arbejder der.

Læs også: Ny "Harry Potter"-bog på vej!

3. Hvilket hus kommer Albus Severus i?

I epilogen i ”Harry Potter og Dødsregalierne” skal Harrys midterste søn, Albus Severus, til at starte på Hogwarts. Hvilket hus mon han kommer i? Kommer han i Gryffindor ligesom sin forældre, eller overrasker J. K. Rowling os ved at sende ham i Slytherin?

4. Er Malfoys søn lige så led, som hans far er?

Draco Malfoys søn Scorpius starter på Hogwarts samtidig med Albus Severus. Bliver de to rivaler ligesom deres fædre, eller opstår der et usandsynligt venskab?

5. Hvem er det forbandede barn?

Hvem er det forbandende barn – the cursed child – som titlen beskriver? Det mest åbenlyse svar er nok, at det er Albus Severus. Men hvorfor er han forbandet? Er han forbandet i overført betydning, fordi han lever i skyggen af sin fars bedrifter?

6. Hvad laver familien Dursley?

Spiller Harrys pænt forfærdelige moster, onkel og fætter en rolle i den nye historie? Det ville være spændende at høre, om de har nogen som helst form for kontakt.

7. Underviser Professor McGonagall stadig?

Professor McGonagall er jo en af de fedeste karakterer i ”Harry Potter”-bøgerne, så hun skal bare være med igen. Mon hun stadig underviser på Hogwarts?

8. Er Hermione og Ron stadig sammen?

J.K. Rowling har faktisk udtalt, at hun lidt fortryder, at Ron og Hermione endte sammen (what!?), så mon de er gået fra hinanden i den nye historie?

Læs også: Rupert Grint: Sådan gik det med Ron og Hermione efter "Harry Potter"

9. Hvad skete der, da Voldemort var blevet besejret?

Hvad skete der med alle Voldemorts tilhængere, da han blev besejret? Blev de retsforfulgt og sat i fængsel? Det ville være meget spændende at høre noget om tiden efter det store slag.

”Harry Potter and the Cursed Child”, som er manuskriptet bag det nye skuespil om Harry Potter, rammer boghandlerne den 31. juli 2016. Den danske oversættelse kommer til at hedde “Harry Potter og det forbandede barn” og kan købes fra den 14. oktober.

I galleriet kan du se "Harry Potter"-stjernerne før og nu.

Se”HarryPotter”-stjernerneførognu

Læs mere om

MestLæste