Taylor Swift og Selena Gomez
Kendte

9 gange, Taylor Swift og Selena Gomez var BBF-goals

Af Sisse Tvegaard Andersen 2. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi gad altså virkelig godt have et venskab som Taylor Swift og Selena Gomez.

Det er ikke altid nemt for stjerner som Taylor Swift og Selena Gomez at få gode veninder. For når alle døgnets 24 timer er fyldt ud med koncerter, studieindspilninger og fotoshoots, og man ikke kan gå uden for en dør uden at blive overfaldet af paparazzifotografer og fans, er det altså lidt svært at finde veninder, der forstår ens crazy liv. Derfor er der flere af stjernerne, der bliver veninder med hinanden.

Læs også: Taylor Swift-kopi? Selena Gomez i sjov efterligning

Et af vores yndlingsvenindepar er Selena Gomez og Taylor Swift. De to sangerinder har været veninder siden 2007, og de er altså virkelig gode til at vedligeholde venskabet. Både ved at hænge ud med hinanden, så tit de kan, og ved at sende hinanden søde beskeder på sociale medier. 

Læs også: Selena Gomez får sin egen serie på Netflix

I galleriet her har vi samlet 9 gange, Taylor Swift og Selena Gomez var BBF-goals. Måske er der nogle af dem, der kan inspirere dig og din BFF til at få et endnu stærkere venskab? 

9gange,SelenaGomezogTaylorSwiftvarBFF-goals

Selena Gomez og Taylor Swift i 2008

Da de fjollede rundt til premieren på "A Cinderella Story" i 2008 

Taylor Swift og Selena Gomez har været veninder lææænge. De mødtes for snart ni år siden, da de begge to datede en Jonas-bror. Taylor datede Joe, og Selena var kærester med Nick Jonas. Forholdene holdt ikke, men venskabet mellem de to piger er bare blevet stærkere og stærkere. 

 

Foto: All Over
Taylor Swift og Selena Gomez

Da de hjalp hinanden gennem svære breakups

Både Taylor og Selena har oplevet at have et knust hjerte, men de har støttet hinanden igennem kærestesorger og dårlige breakups. En af de ting, de gør for at få hinanden i bedre humør, er at sende hinanden playlister med sange, der passer til situationen. Til magasinet Seventeen har Selena fortalt, at de blandt andet lyttede til "Since U Been Gone" af Kelly Clarkson og "Battle" med Colbie Caillat. 

Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift

De de bagte cute cupcakes

Instagram boblede over af sød venindestemning, da Selena Gomez postede den her fine Instagram-collage fra en hyggelig aften, hvor pigerne hyggede med at pynte cupcakes. 

Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift

Da de var hinandens date til Grammy-uddelingen

Da der skulle uddeles Grammys i 2016, dukkede Selena Gomez og Taylor Swift op arm i arm på den røde løber. De brugte lang tid på at posere og kramme foran fotograferne, og Taylor delte bagefter et billede på Instagram, hvor hun skrev, at hun havde "den hotteste date" med til showet. 

Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift

Da Taylor sendte verdens sødeste fødselsdagsbesked

I 2013, da Selena blev 21 år, lagde Taylor Swift et cute foto af de to veninder på Twitter med teksten: "Tillykke med de 21 år til min veninde og det tætteste, jeg har på en søster". Sødt! 

 

Happy 21st birthday to my friend, and the closest thing I've ever had to a sister, @selenagomez!! pic.twitter.com/GhOgkl3kZ1

— Taylor Swift (@taylorswift13) July 22, 2013
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift

Da Selena talte om Taylors gode kærlighedsråd

Taylor Swift er næsten tre år ældre end Selena, og det betyder, at hun kan give nogle virkelige gode råd til sin yngre BFF. I et interview med magasinet Seventeen har Selena sagt, at Taylor Swift er den person, hun spørger til råds om kærlighed: 

- Lige meget hvilket problem jeg har haft, har Taylor prøvet det før. Hun giver de bedste og mest gennemtænkte råd, sagde Selena. 

Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift i musikvideoen "Bad Blood"

Da de var fjender i "Bad Blood"-videoen

Taylor Swift inviterede alle sine piger med i videoen til hittet "Bad Blood". Cara Delevingne, Zendaya, Lena Dunham, Gigi Hadid og mange flere var på rollelisten, men rollen som Taylors fjende nr. 1 gik naturligvis til hendes BBF Selena. 

- Det var så sjovt. Det føltes ikke som arbejde. Vi hang bare ud, spiste burgere, talte om drenge og så gik vi ind og lod, som om vi ville dræbe hinanden, har Selena sagt om videoen. 

Foto: YouTube
Taylor Swift på turne

Da de inviterede hinanden med på scenen

I 2011 stod de to veninder på scenen sammen for første gang, da Taylor Swift besøgte Selena på hendes "Speak Now"-turne. Sammen sang de Selenas nummer "Who Says". I 2015 var det så Selenas tur til at være aftenens gæst, da hun lagde vejen forbi Taylor Swifts "1989"-turné og gav publikum en eksklusiv oplevelse ved at synge nummeret "Good for You" live for første gang. 

Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift

Da de gav hinanden gode karriereråd

Ægte veninder støtter hinandens drømme for fremtiden og står altid klar med gode råd, når nye ting skal prøves af. Selena har fortalt, hvordan hun er blevet inspireret af Taylor til at være mere ærlig og ægte i sine tekster, og inden Taylor udgav albummet "1989", havde Selena fået lov til at smuglytte og komme med kommentarer til numrene undervejs.  

Foto: All Over

MegetMere