solcreme
Skønhed

WHAT? Det her må være verdens UNDERLIGSTE solcreme

Af Marie Søndergaard 25. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kunne altså ikke forestille os at gå rundt med den her solcreme! Hvad med jer?

Duften af solcreme forbinder man tit med sommer, sol og ferie. Men nu er der lavet en helt ny slags solcreme, hvor duften nok nærmere gør dig helt vildt sulten – i hvert fald hvis du virkelig godt kan lide stegt kylling.

Læs også: Brun med solcreme

Fastfood-kæden KFC har nemlig lanceret en solcreme, der dufter af netop stegt kylling. Det lyder måske meget mærkeligt, men åbenbart var der mange mennesker, der gik og ventede på netop det, for der blev solgt 3000 solcremer på kun to timer, da webshoppen blev åbnet, og nu er den særlige solcreme udsolgt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Få den bedste strandtur

Da det er en speciel edition fra KFC, er det ikke meningen, at der kommer flere solcremer, men det kan da godt være, man har ombestemt sig nu, hvor solcremen viste sig at være så populær. Kunne I forestille jer at gå med solcreme, der dufter af stegt kylling?

Herunder kan du læse, hvad dine solbriller siger om dig!

Detsigerdinesolbrilleromdig

Det er superhot med et par lækre cat eye-solbriller, så hvis du altid ender med sådan et par, er du helt sikkert mega chic, classy og frisk!
PR
Er du mest til solbrillerne, der stammer fra den klassiske Ray-ban-brille, har du styr på det meste! Du elsker mode, men hopper ikke med på alle nye, skøre trends for enhver pris!
PR
Har du det bedst, når du har dine megastore briller på, er du nok en romantisk, sød, åben og sjov pige!
PR
Yay, pilotbrillen er en klassiker. Hvis du er til de her solbriller, er du uden tvivl en stilsikker pige!
PR
Hvis du er til de runde briller, er du garanteret en modig og smart pige, der altid er med på beatet! Hvis den runde brille er din yndlings, kender du sikkert også alle de nye sommerhits og de bedste caféer!
PR

Læs mere om

MestLæste